M Room mullistaa ajanvarauksettoman parturipalvelun

M Room mullistaa ajanvarauksettoman parturipalvelun

Suomalainen parturiliikeketju M Room lanseeraa My M Room -palvelun, jonka kautta kuluttaja voi reaaliajassa vertailla eri liikkeiden palveluunpääsyaikoja mobiilisti: palvelusta valitaan sopivin liike ja palvelu, jonka jälkeen jonoon liittyminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella. Uusi palvelu ei vaadi ajanvarausta, ja kuluttaja säästyy odottelulta liikkeessä.

Parturiliikeketju M Room on kehittänyt My M Room -palvelun, joka mahdollistaa parturipalveluiden jonottamisen reaaliaikaisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Uusi palvelu lanseerataan kaikille kuluttajille; palveluun pääsee liittymään suoraan M Roomin omilta sivuilta ja se näyttää asiakkaille yksilölliset jonotusajat. M Room -jäsenet pääsevät kuitenkin nopeammin palveluun jäsentasonsa mukaisesti. My M Room -palvelu otetaan käyttöön tammikuun 2019 aikana.

M Room hyödyntää palvelussaan täysin uudenlaista Googlen kehittämää PWA (Progressive Web App) -mallia, joka parantaa oleellisesti käyttäjäkokemusta. Kuluttajan ei tarvitse ladata applikaatiota, vaan palvelua voi käyttää helposti selaimella tai liittämällä sen aloitusnäyttöön, jolloin palvelu toimii applikaation tavoin.

”My M Room -palvelun kautta jatkamme entistä asiakaslähtöisempänä yrityksenä, joka pystyy kehittämään palvelujaan jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Tämän vuoden aikana lisäämme vielä palveluun uusia toiminnallisuuksia: lähitulevaisuudessa kuluttaja voi maksaa parturipalvelut My M Roomin kautta. Olemme todella innoissamme, ja uskommekin vahvasti, että uusi palvelumme parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta. Palvelu tukee myös vahvasti kasvustrategiaamme”, kommentoi M Roomin toimitusjohtaja Markku Kosonen.