Maailman seuratuimmat some-kampaajat Suomeen!

Maailman seuratuimmat some-kampaajat Suomeen!

|

Suomeen saapuu tulevana viikonloppuna lähes parikymmenpäinen joukko maailman tunnetuimpia hiustaiteilijoita, joiden yhteenlaskettu Instagram-seuraajamäärä on yli 2 miljoonaa ympäri maailman.

 

Vierailijaryhmän on koonnut maailman seuratuimpiin hiustaiteilijoihin kuuluva Rebecca Taylor, joka on juuri aloittanut yhteistyön suomalaista hiuskosmetiikkaa valmistavan Sim Finland Oy:n kanssa. Ennennäkemätön taiteilijaryhmä toteuttaa Suomessa huikeat trendikuvaukset tulevana sunnuntaina 15.4. Nokialla sijaitsevassa Tehdas 108 -miljöössä. Tapahtuma on yleisöltä suljettu.

Sosiaalinen media on luonut kansainvälisen kulttuurin, jossa myös hiustaiteilijat ovat nousseet julkisuuden henkilöiksi huimilla Instagram -seuraajamäärillään. Suomessa tämä hiustaiteilijoiden somekulttuuri on vielä nuori, mutta kovassa nousussa ammattitaidollisesti valistuneiden kampaajien keskuudessa.

Suomen vierailu on siis merkittävä myös Suomi-brändikuvan kannata, sillä hiustaiteilijat ovat tunnettuja erityisesti Instagramin live-videoiden tuottajina.

Rebecca Taylorin @rebeccataylorhair kokoamana Suomeen saapuvat USA:sta Caitlin Tyzka @caitlintyzka, Jay Rua @jayrua_glam, Caitlin Ford @caitlinfordhair, Kristina Cheeseman @kristinacheeseman, Jenny Strebe @theconfessionsofahairstylist, Crystal Casey @cryistalchaos, Jordan Yanatos @pinupjordan, Ambrosia Carey @ambrosiacarey ja Kelsey Deuel @kelseyduelhair, Skotlannista Paul Callaghan @paulcallaghanhair, Australiasta Stevie Vincent @stevievincentstudios, Englannista Jaymz Marsters @jaymz.marsters, Venäjältä Snezhana Vinnichenko @_SNEGGA_, Ruotsista Lena Toyer @hairbyetoyer ja Annelie Lövgren @hair_stylista sekä Suomesta Piatu Puhakka @piatupop.

Pinni seuraa vierailua ja kertoo vauhdikkaasta kuvauspäivästä kesäkuun numerossaan.

Hiustaiteilija Rebecca Taylor on aloittanut yhteistyön Sim Finland Oy:n kanssa ja kutsuu nyt Suomeen vaikuttavan joukon maailman tunnetuimpia hiustaiteilijoita.