Mestarillinen Collab vol 2. toi lavalle 12 huippukouluttajaa

Mestarillinen Collab vol 2. toi lavalle 12 huippukouluttajaa

Syksyn suurin koulutustapahtuma tarjoili 400 henkiselle yleisölle uusimmat hiustrendit tunnetuimpien kouluttajien ja hiustaiteilijoiden toimesta.

Hiusalan ammattilaiset yhteen kokoava Four Reasonsin Collab vol 2. tapahtuma järjestettiin 28.10. Helsingissä Scandic Park Visionin tiloissa Töölönlahden rannalla. Toista kertaa järjestetty koulutustapahtuma tarjosi runsaan ohjelman: kauden trendikkäimpiä tekniikoita, klassikoita, uusinta hiusmuotia ja työhyvinvointia.

Collab kehitettiin halusta edistää alan yhteistyötä.

– Halusimme helpottaa verkostoitumista alan ihmisten keskuudessa ja rikkoa käsitystä siitä, että naapurin kanssa pitäisi kilpailla, sanoo Four Reasonsin koulutuspäällikkö Elisa Cavén.

Koulutustapahtuma muodostui neljästä eri moduulista. Hiusmuodista vastasi joukko maamme tunnetuimpia kouluttajia ja hiustaitelijoita. Ainutlaatuista oli, että kouluttajajoukko muodostui eri bränditalojen kouluttajista ja että mukana oli myös brändisitoutumattomia itsenäisiä kouluttajia. Art of Color -moduulista vastasivat Julia Lind, Krista Korjus ja Piatu Puhakka. Blonding -moduulista Linda Lehto, Elisa Cavén ja Sara Hämäläinen. Hair cutting and Barbers -moduulista Iisakki Nummi, Antero Lahtinen ja Saimi Rautavaara. Hairdos and Upstyling -moduulista Tino Soininen, Laura Aaltonen ja Tanja Dufva. Stailauksesta ja meikistä vastasi Karoliina Karjalainen. Kaikki yhtenä tiiminä.

– Four Reasonsin päätös tuoda lavalle eri talojen kouluttajia, kertoo yrityksen olevan edelläkävijä. Tämähän on tätä päivää. Muilla aloilla toimintamalli on normi, mutta meidän alallamme hyvin vieras käsite, sanoo IdHAIRin koulutuspäällikkö Heidi Alastalo.

– Kymmenkunta ihmistä on tullut ihmettelemään mitä teen täällä, nauraa Heidi ja jatkaa olevansa paikalla kutsuvieraana.

Koulutustilan yhteyteen oli rakennettu minikampaamoita, joissa sai tutustua niin Miraculos Oy:n myymiin tuotteisiin: Four Reasons Professional, Nõberu of Sweden, Four Reasons No Nothing ja Four Reasons Original kuin myös tarvikkeisiin ja uuteen kalustevalikoimaan.
Minikampaamoissa Four Reasons freelancer kouluttajat esittelivät muun muassa muotoiluvälineitä tekemällä pikakampauksia malleille, joiden hiukset he olivat jo etukäteen värjänneet Four Reasons-väreillä. Minikampaamoista löytyi myös Nõberu of Sweden miniparturi, jossa Nikolaos Giakoumis teki parturointeja ja viimeistelyjä Nõberun tuotteilla.

Koulutustila oli rakennettu jokaista yksityiskohtaa myöden upeaksi. Esiintymislavan taustaseinän katseenvangitsijana toimi valtava näyttö ja tilan reunustoille oli sijoitettu eri kokoisia ruutuja. Koulutusta pystyi seuraamaan paitsi jokaiselle varatulta istumapaikalta myös minikampaamoista ja tilan takaosassa sijaitsevasta baaritilasta käsin. Tarkkaan hiottu tekniikka, valot ja DJ:n soittama musiikki viimeistelivät tilan tunnelman.

Lähes sadan henkilön rakentama tapahtuma toden teolla tarjosi jokaiselle jotakin, ja lavalla, kuten myös tapahtumatilan muissa tiloissa, tapahtui paljon. Kouluttauduttiin ja inspiroiduttiin, kilisteltiin, ruokailtiin, seurusteltiin ja lopussa juhlittiin.

– Koko ohjelman pääsee katsomaan jälkikäteenkin, sillä webinaarin tallenne on ostettavissa vielä joulukuun loppuun saakka Four Reasons -verkkosivuilta, muistuttaa Miraculos Oy:n PR & vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija Roosa Hekkala.

Katso inspiroiva kuvasato ja videokooste tapahtumasta!

Lue lisää hiusuutisia

Ripsari ja rusketus mukaan

– Yrittäjyys on DNA:ssa. Äitini oli yrittäjä ja omisti 70- ja 80-luvuilla kemikalioliikkeitä, joissa tuli opiskeluaikana...

Harri Åkerberg jatkoon Wellan Trend Vision -kisassa

Suomalaiset pärjäsivät hyvin Wellan Nordic Trend Vision kuvakisassa. Tulokset julkistettin 25.1. Paremmuudesta  kilpailtiin kuudessa kategoriassa ja viisi...

Se on nyt: Tulevaisuus!

Tämä sisältö näkyy ainoastaan tilaajille. Tilaa tästä