Microblading-tekniikka on käsityötä karva kerrallaan

Microblading-tekniikka on käsityötä karva kerrallaan

Näyttävät, tuuheat kulmakarvat, jotka kehystävät silmiä juuri oikealla tavalla kaareutuen. Ne niin moni haluaa, mutta harvalla suomalaisella on tähän luonnollisia avuja. Pitkäjänteisimmät piirtävät karva kerrallaan trendikulmat paikalleen päivittäin –kiireisimmät taas ovat saaneet avun microblading-tekniikasta, jonka on ottanut haltuunsa yhä useampi kauneudenalan ammattitekijä.
Ihon pintakerroksen rikkova tekniikka vaatii kuitenkin vankan koulutuksen, jonka avulla tekijän kädenjälki on sekä turvallinen että kaunis.
20 vuotta alalla toiminut microblading-kouluttaja Miia Sieppi teki Virpi Huupposelle microblading-kulmat Adelain Beauty Oy:n tiloissa Espoossa. Virpi päätyi lopulta microblading-kulmiin, koska halusi helpottaa aamurutiineitaan ja oli kuullut hyvää tekniikasta.
– Ei missään tapauksessa ollut sama, minne menen kulmat ottamaan, vaan tärkeää oli, että tiedän tekijän olevan alan ammattilainen, joka osaa kuunnella myös omaa mielipidettäni muun muassa kulmien muodossa ja sävyssä, Virpi kertoo.
Lue lisää aiheesta ja katso step-by-step-kuvat PINNI #5 2017