Mikko Rutista Wellan uusi maajohtaja

Mikko Rutista Wellan uusi maajohtaja

Mikko Ruti on nimitetty 24.9. alkaen Coty Professional Beauty Finlandin uudeksi maajohtajaksi. Aikaisemmin 37-vuotias Ruti on toiminut Coty:n palveluksessa aluemyyntijohtajana. Mikko korvaa Pasi Nopasen, joka on päättänyt jatkaa uusissa haasteissa Coty:n ulkopuolella kansainvälisissä ilmailualan johtotehtävissä.

– Mikko liittyi Coty-perheeseen vuonna 2007 Business Development Consultant -tehtävään alueenaan pääkaupunkiseutu ja Itä-Suomi. Hän on auttanut Wellan kasvutarinaa jo yli vuosikymmenen ja ollut keskeisessä roolissa useissa Suomessa tapahtuneissa organisaation tilanteissa ja muutoksissa – Wellasta P&G:ksi ja nyt Coty:ksi, kertoo Henrik Haverkamp, General Manager Coty Professional Beauty Nordic.

– Viimeisimmät vuodet aluemyyntijohtajana Mikko on työskennellyt läheisesti tiiminsä kanssa tuottaen vahvoja tuloksia ja rakentanut läheiset suhteet asiakkaisiimme. Uskomme, että Mikko on oikea henkilö tähän vaativaan tehtävään ja tulee viemään toimintamme Suomessa entistä korkeammalle, Haverkamp jatkaa.

– Minulla on suuri kunnia ottaa vastaan tämä uusi haaste Coty:n sisällä, sanoo Mikko Ruti ja jatkaa: – Innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla, näkemyksellisillä trendeillä sekä inspiroivalla koulutuksella olemme olleet kampaajien johtava kumppani jo yli 135 vuoden ajan. Uskomme, että kampaamoalan tärkein voimavara ovat salonkien työntekijät ja olemme ylpeitä siitä, että olemme lähellä salonkeja ja kampaajia. Uskomme lisäksi, että nämä läheiset suhteet, ymmärrys kampaamoteollisuudesta sekä kauneuteen, trendeihin ja innovaatioihin liittyvä intohimomme ovat tärkeitä tekijöitä tulevaisuuden menestykselle, vasta nimitetty maajohtaja Mikko Ruti sanoo.

– Pasi Nopanen liittyi Coty:n palvelukseen ilmailualalta aiemmin tänä vuonna. Hän onnistui lyhyessä ajassa jättämään vahvan jalanjäljen ja johdatti suomalaista tiimiä siihen vahvaan asemaan, jossa se on tänä päivänä. Lisäksi hän on onnistunut luomaan hyvät suhteet niin organisaatiomme sisällä kuin asiakkaisiin. Pasi palaa ilmailun pariin kansainvälisiin johtotehtäviin. Kiitämme Pasia hänen panoksestaan ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaan, Henrik Haverkamp päättää.