Mikko Vainiosta Tangle Teezer -harjalähettiläs

Mikko Vainiosta Tangle Teezer -harjalähettiläs

Maailman myydyin hiusharjabrändi Tangle Teezer on solminut yhteistyösopimuksen parturi-kampaaja Mikko Vainion kanssa. Kyseessä on brittiläisen hiusharjaikonin ensimmäinen Brand Ambassador -yhteistyö. Mikko tulee yhteistyön puitteissa osallistumaan muun muassa Tangle Teezerin PR- ja messutapahtumiin sekä hiusalan ammattilaisten koulutuksiin.

 

”Olen todella iloinen, että olemme löytäneet Mikon kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan Tangle Teezerin viestiä niin kampaamoalan ammattilaisten kuin tavallisten kuluttajien keskuudessa. Mikko on tehnyt pitkän ja vakuuttavan uran, ja hän on avoin oppimaan uusia tekniikoita sekä hyödyntämään Tangle Teezer -harjojen innovaatiota. Olen kouluttanut Mikon tehtävään ja vakuuttunut, että brändini on parhaissa käsissä”, kommentoi Shaun Pulfrey, Tangle Teezer -tuotebrändin kehittäjä ja luoja.

”Tangle Teezer on minulle brändinä entuudestaan tuttu, ja takkuharjat ovat olleet käytössäni jo vuosia. Olen todella iloinen saadessani mahdollisuuden ryhtyä Tangle Teezerin lähettilääksi Suomessa, sekä perehtyä brändiin ja harjojen teknologiaan syvemmin. Olen ollut todella yllättynyt, miten erilaista tekniikkaa Tangle Teezerin harjoissa käytetään, verrattuna esimerkiksi perinteiseen föönaukseen. Olen omaksunut nyt sarjan tuotteet ja tekniikat  osaksi omaa salonkityöskentelyä ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille hiustenlaiton kanssa kamppaileville”, kertoo Mikko Vainio.

Tangle Teezer on saavuttanut vankan aseman Suomen markkinoilla suosittuna hiusharjabrändinä – harjaa on myyty Suomessa jo yli miljoona kappaletta. Brändi tunnetaan edistyksellisestä takkuharjasta, joka selvittää takut hellävaraisesti ja hiusta vahingoittamatta.

Tangle Teezer -hiusharjaa maahantuo Suomeen NBI Nordic Beauty Import Oy.