Modernin ajan Diana

Modernin ajan Diana

Kokoelma, jonka inspiraationa on prinsessa Diana ja se miltä hän voisi näyttää tänä päivänä.

Tämän vuoden heinäkuussa olisi juhlittu prinsessa Dianan 60-vuotis syntymäpäiviä! Kunnioittaen edesmennyttä tyyli-ikonia, julkkishiusmuotoilija Nick Stenson (@nickstenson) keräsi yhteen kokoelman hiustyylejä, joita modernin ajan Diana voisi käyttää.

Stylist: Nick Stenson – SVP, Store and Services Operations Ulta Beautylla ja Matrixin brändilähettiläs. Kuva: Richard Monsieurs.

– tämä väri on juuri sellainen, jota uskon prinsessa Dianan käyttävän, jos hän olisi täällä tänä päivää, Nick Stenson kuvailee. Pituus on hieman pidempi, kuin mitä totuimme hänellä näkemään, mutta tekstuuri ja liike on hyvin samanlainen. Suurella pyöröharjalla ja hiuslakalla saat kopioitua tämän saman pehmeän rakenteen.

Stylist: Nick Stenson – SVP, Store and Services Operations Ulta Beautylla ja Matrixin brändilähettiläs. Kuva: Richard Monsieurs.

Nick Stenson pitää siitä, miten eloisa värisävy voi muuttaa klassisen tyylin hetkessä moderniksi. Käyttäisikö prinsessa Diana nykypäivän väritrendejä?

– Hän oli aina muodin aallonharjalla ja pilkahdus väriä voisi olla jotain, millä hän voisi meidät yllättää, Stenson toteaa.

Stylist: Ammon Carver – Chief Artistic Director Ulta Beautylla ja L’ANZA:n Global Creative Director. Kuva: Bob Packert.

Yhdeksi tyyliksi, jota Diana voisi rakastaa Stenson valitsi kiharat. Ne edustavat vapautta, joka on asia, johon Diana pyrki. Tämä kampaus on Ammon Carverin käsialaa. Siinä eteenpäin laskeutuvat kiharat luovat hallitun sienimäisen muodon.

– Kiharien vapaa liike tuulessa muistuttaa minua siitä vaivattomasta naisellisuudesta, jota myös Diana toi esille osassa hiustyyleistään, Carver selittää.

Stylist: Ammon Carver – Chief Artistic Director Ulta Beautylla ja L’ANZA:n Global Creative Director. Kuva: Richard Monsieurs.

Nick ehdottaa tätä tyyliä sopivaksi illallisille tai teatteriin. Väri ei ehkä ole kaikista eniten Dianaa, mutta se toisi esille hänen eleganttiuttaan samalla ollen erottuva. Tämä ihastuttava punertava kampaus on niin ikään Ammon Carverin loihtima.

– Katsokaa tuota yksinkertaista, melkein kuninkaallista muotoilua, Carver toteaa. Tyyli on yksinkertainen ja hienostunut, ei räikeä tai yritä liian lujaa. Samat asiat inspiroivat prinsessassa tähänkin päivään asti.

Stylist: Sonya Dove – Ulta Beauty Pro Team Member ja Wella Global Creative Artist. Kuva: Richard Monsieurs.

– Halusin luoda pehmeän leikkauksen, jossa on useita kerroksia, ispiroituneena lempi ihmisistäni maailmassa, edesmenneestä prinsessa Dianasta. Näin brittinä koen, että hän on ollut aina inspiraatio minulle. Tämän hiustyylin voi föönata eteenpäin antamaan pehmeää muotoa, tai poispäin kasvoista tuomaan volyymia, Nick Stensonin Ulta Beaty Pro tiimin jäsen Sonya Dove kertoo.

Nick Stenson.

Tilaa Pinni-lehti itsellesi tästä!