Nämä 8 hiustyyliä näyttävät hyvältä kantajansa sukupuolesta riippumatta

Nämä 8 hiustyyliä näyttävät hyvältä kantajansa sukupuolesta riippumatta

Monet muotitalot eivät enää esittele erikseen naisten ja miesten muotia ja oman sukupuolen ilmaisusta on tullut yhteiskunnassamme yhä vapaampaa. Tämä kaikki näkyy myös hiusmuodissa. Nämä androgyynit hiustyylit näyttävät upeilta sukupuolesta riippumatta

1. Mixie

Tämän talven hittitukaksi povattu mixie on mulletin ja lyhyemmän pixien sekoitus.

3. Taakse vedetty

Taakse geelillä sliipattu wet look on ajaton androgyyni klassikko.

4. Siili

Siili ei ole vain armeijapoikien hiustyyli! Vaikka siili lähtökohtaisesti ei pysty muotoilemaan, saa siitä helposti asusteisiin ja meikkeihin yhdistettynä hyvinkin feminiinisen tai maskuliinisen lookin. Siiliiä on myös helppo kiva erilaisilla väreillä ja kuvioilla.

5. Lop

Lop on polkkatukan (bob) ja lyhyeksi leikatun tukan (crop) välimalli. Nimi tulee sanoista long crop. Tämä ihanan luonnollinen malli sopii monelle sukupuolesta riippumatta.

6. Pixie

Ylepänä esitellyn mixien kauttaaltaan lyhyt sisar pixie on Hollywood tähdilläkin vastikään nähty hiusmalli. Ja niin ikään sukupuolineutrali!

7. Takatukka

Viimevuosien ehdoton ykkönen, mulletti, on vallannut ihmisten päät iästä ja sukupuolesta riippumatta, eikä innostukselle näy loppua!

8. Lyhyt polkka

Polkkatukka on perinteisesti nähty feminiinisenä mallina, mutta sen tyylikkyys on ehdoton kantajansa sukupuolesta riippumatta. Esimerkkinä vaikka ikoninen Willy Wonka!

Lähde: IS.fi