||

Olemme katsoneet viime aikoina Pinnissäkin peiliin. Entistä tarkemmin. Ja sen myötä olemme muuttaneet monta asiaa toiminnassamme. Lehden ulkonäköä on freesattu ja bisnestä on lisätty paljon enemmän sisältöön. Oletko huomannut? Muitakin muutoksia on tapahtunut: Pinni alkoi ilmestyä myös digitaalisena, somettaminen on aktiivista ja nettisivutkin räjähtävät tulevana kesänä kokonaan uudennäköisiksi.

Pinni on käsite, moderni klassikkolehti, joka elää hius- ja kauneusammattilaisen kanssa arkea joka päivä. Me uskomme, että Pinni on lukijoidensa näköinen ja tässä auttaa toimituksen intohimo hius- ja kauneusalaan. Uskallamme siis sanoa, että me tiedämme, mistä kirjoitamme ja ennen kaikkea, kenelle kirjoitamme. Intohimo on käsityöalalla voima, jota ei voi pitää yllä muuten kuin seuraamalla aikaansa ja kuuntelemalla asiakkaita. Hiusalalla intohimo ja luovuus kulkevat käsi kädessä – niin meillä Pinnissäkin.

Nyt me tarvitsemme Sinun mielipidettäsi siitä, olemmeko onnistuneet tavoitteissamme ja mitä voisimme tehdä vielä paremmin. Pinni täyttää ensi vuonna 35 vuotta ja haluamme entistäkin enemmän kehittää lehteämme vastaamaan lukijoidemme tarpeita ja toiveita. Tähän tarvitsemme apuasi ja toivon sinun osallistuvan lukijatutkimukseemme, joka vie aikaasi noin 10 minuuttia.

Mielipiteesi on meille erittäin arvokas, vastaaminen tapahtuu anonyymisti eikä tietojasi yhdistetä vastauksiisi. Kaikkien viimeistään 8.4.21 vastanneiden ja arvontaa varten yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 1000 euron lahjakortin Lomarenkaan tarjoamiin kotimaan matkailukohteisiin. Lisäksi arvomme 5 kpl 415 euron arvoisia Pinni Nordic Hair Star -gaalalippupakettia (paketissa 2 kpl pääsylippuja 11.9.21 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla järjestettävään tilaisuuteen).

Arvokkaista vastauksistasi etukäteen kiittäen,

Rainer Nyman päätoimittaja

Tutkimus löytyy osoitteesta:

https://q.surveypal.com/Pinni