PARTURITÄHDET LEEN & BERTUS MARRASKUUSSA SUOMEEN

PARTURITÄHDET LEEN & BERTUS MARRASKUUSSA SUOMEEN

Maailman kuuluisimman parturiliikkeen, rotterdamilaisen Schoremin, perustajat Leen ja Bertus osallistuvat lauantaina 17.11. järjestettävään Reuzel-sarjan parturishow’hun.

 

Maailman parturitähdet Leen ja Bertus saapuvat vierailulle Suomeen ensi viikolla. Parturikaksikko esiintyy Helsingissä 17. marraskuuta järjestettävässä Reuzel-parturishow’ssa, jossa he esittelevät klassisia ja moderneja leikkauksia. Tapahtuman yhteyteen on järjestetty meet & greet -tapaaminen fanien kanssa.

Leen ja Bertus aloittivat parturiuransa 50 vuotta sitten, vain 14-vuotiaina. Parturimestareita yhdisti rakkaus klassiseen hiustenleikkuuseen ja rock & rolliin, jolloin syntyi kulttimaineen saavuttanut parturiliike, Schorem. Liike on tänä päivänä suosittu niin rokkareiden, moottoripyöräilijöiden kuin liikemiesten keskuudessa. Leen ja Bertus ovat perustaneet yhden maailman tunnetuimmista hiusten- ja parranmuotoilusarjoista, Reuzelin, jonka tuotteita myydään yli 50 maassa.

Leen ja Bertusin parturishow järjestetään Helsingissä sijaitsevassa Valkoisessa Salissa lauantaina 17.11. klo 18.15, ovet aukeavat klo 17.30. Lippu maksaa 100 € + alv, sisältää näytöksen, goodebagin, drinkkilipun + ruoan sekä meet & greet mahdollisuuden klo 16-18. Yhteydenotot: [email protected], puh. 050 3500 535 tai [email protected], puh 044 788 7973.