Patrick Cameron legendojen joukkoon

Patrick Cameron legendojen joukkoon

Kaikkien hiusalalla rakastama, uusi-seelantilainen Patrick Cameron yllätettiin täysin sunnuntai-iltana Alternative Hair Showssa Lontoon Royal Albert Hallissa, missä hänet palkittiin Alternative Hair Show Legend Award-palkinnolla. Suuri kunnianosoitus on tätä aiemmin myönnetty englantilaisille Vidal Sassoonille, Annie Humhreysille, Robert Lobettalle ja saksalaiselle Klaus Peter Ochsille.

Patrick Cameron luuli tulleensa lavalle jakamaan palkintoa jollekin muulle, joten yllätys oli täydellisen onnistunut, kun Alternative Hair Show puhemies Tony Rizzo ja alan ikoni Robert Lobetta kertoivat Patrickille tämän olevan nyt yksi legendoista.

– Olen todella kiitollinen ja onnellinen, että minut on valittu vastaanottamaan tämä uskomaton palkinto. Rakastan sitä mitä teen ja saan työssäni jakaa intoani ja intohimoani takaisin hiusalalle, joten tämä kunnianosoitus tekee minut hyvin nöyräksi ja kiitolliseksi, liikuttunut Cameron totesi.

Suomessakin lukuisaan otteeseen vieraillut, ”pitkien kampausten maestro” Patrick Cameron teki Salon International-viikonloppuna todellisen urakan, sillä hän isännöi lauantaina Wellan Trend Vision-loppukilpailuja Salon Live Auditoriumissa, sunnuntaina hän esitteli samassa tilassa uuden kokoelmansa ”Easy Classics” ja maanantaina hän esiintyi vielä Wellan lavalla messutapahtumassa. Patrick Cameron on syntyisin Uudesta-Seelannista, mutta asuu ja työskentelee Lontoossa. Hänellä on oma koulutusakatemia.