PINNI erikoisnumero taipuu verkkoon koronakriisin vaikutuksesta – tilaajille tunnukset

PINNI erikoisnumero taipuu verkkoon koronakriisin vaikutuksesta – tilaajille tunnukset

Hei kaikki PINNIn ystävät,

Koronaviruksen vaikutukset ovat ulottuneet koko hiusalaan, eikä Pinnikään ole muutoksilta välttynyt. Odotettu ja upea, ensi viikolla ilmestyvä PINNI numero 4 tehtiin digitaaliseen muotoon – kyseessä on siis mm. videoilla rikastettu versio printtiPINNIstä! Tämän ovat mahdollistaneet ihanat yhteistyökumppanimme, joista kerromme lisää lehdessä.

Pinnin tilaajat tulevat saamaan meiltä viikon sisällä tekstiviestin tai sähköpostin, joka sisältää henkilökohtaisen asiakasnumeron ja pyynnön päivittää yhteystiedot viestissä olevaa linkkiä seuraten. Näin varmistamme, että jokainen saa sähköpostiinsa tunnukset, joilla pääsee lukemaan uunituoreen Pinnin verkossa. Jos olet ilmoittanut meille sähköpostisi jo aiemmin, lähetämme siihen lukulinkin automaattisesti.

Seuraavaa Pinni-lehteä pääset siis lukemaan täällä Pinni.fi:ssä sähköpostiisi saapuvilla tunnuksilla.

Etkö ole Pinnin tilaaja?
Haluamme näinä aikoina tarjota kaikille uutiskirjeemme tilaajille mahdollisuuden lukea tuleva digiPINNI 4/2020 maksutta: Tutun sisällön lisäksi mukana on myös hyödyllinen koronaspesiaali! Voit tilata hiusalan ammattilaisille suunnatun PINNI-uutiskirjeen täältä: uutiskirje.pinni.fi


Lämpimin terveisin,

PINNIn etänä työskentelevä digitiimi