Pinni Nordic Hair Star siirtyy – uusi tapahtumapäivä on lauantai 14. toukokuuta 2022

Pinni Nordic Hair Star siirtyy – uusi tapahtumapäivä on lauantai 14. toukokuuta 2022

Pahentuneen koronapandemiatilanteen takia Pinni Nordic Hair Starin järjestäminen syyskuun 11. päivänä ei ole mahdollista. Turvallisuuden ja kaikkien hyvinvoinnin kannalta olemme päättäneet, että tapahtuma siirretään kokonaan ensi vuoden toukokuulle. Tänä vuonna tehdyt yhteistyö sopimukset ja toimitetut pääsyliput säilyvät sellaisenaan. Uusi päivämäärä on lauantai 14.5.2022. Paikkana Vanha ylioppilastalo, Helsinki.

Uskomme, että kaikki yhteistyökumppanimme ovat samaa mieltä siitä, että henkilöstön ja asiakkaiden kanssa mennään turvallisuus edellä ja päätöksemme on ainoa oikea juuri nyt tämän epätietoisuuden hetkellä.

Pinni Nordic Hair Star 22 tullaan järjestämään samalla ohjelmarungolla kuin nyt suunniteltu, eli tilaisuus on avoinna päivätapahtumana klo 11 – 16 ja iltatapahtumana klo 17-23.30. NHS pitää sisällään Business Arean, Pinni Nordic Hair Star -kilpailun, Kultakampa-mainepalkinnon jakamisen sekä yhteistyökumppaneiden hiusnäytöksen, Vuoden paras ammattihiuskosmetiikka- ja Pinni NHS-tulosjuhlat. 

Lisäksi juhlimme gaalassa 35 vuotta täyttävää Pinni-lehteä.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi kevään tapahtumaan. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lippusi, se onnistuu sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
Palautuspyynnöstä tulisi käydä ilmi;
* Yrityksen nimi
* Henkilön nimi & sähköpostiosoite
* Tuotteet, jotka on ostettu

Pinni Nordic Hair Star 21 -kilpailun tulokset, Vuoden paras ammattihiuskosmetiikkojen sekä Pinnin Kultakampa-mainepalkinnon saajat paljastetaan seuraavassa Pinnissä, joka ilmestyy 16. syyskuuta. Niiden suhteen emme järjestä erikseen palkintotilaisuuksia, koska sellaisia on nyt vaikea rajoitusten vuoksi järjestää. Tulemme toimittamaan palkintodiplomit kukkineen erikseen sovittuna päivänä henkilökohtaisesti suoraan saajille. 

Toivomme sydämestämme, että ensi vuoden toukokuussa pääsemme tapaamaan kaikki turvallisesti ja järjestämään kaikkien aikojen juhlatapahtuman hiusalalla.