PINNI valittiin kansainväliseen hiuskilpailutuomaristoon ainoana pohjoismaista

PINNI valittiin kansainväliseen hiuskilpailutuomaristoon ainoana pohjoismaista

|||

Pinnin päätoimitttaja Rainer Nyman kutsuttiin tuomaroimaan Australian isointa hiuskilpailua,  Creative Australian Hair Industry Awardsia.

Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman. Kuva: Eero Kokko.

Pinni kampaamo- ja kauneusalan ammattilehtenä saa tuomaristossa edustaa hiusalaa ainoana kutsuttuna pohjoismaisena ammattilehtenä.
Pinnin lisäksi kilpailun tuomaristoon on kutsuttu 17 kampaamoalan ammattilehteä ympäri maailman. Tuomaristossa nähdään myös upea kattaus hiusalamme huippuammattilaisia, kuten Robert Eaton, Patrick Cameron, Hooker and Young, Guy Tang ja Angelo Seminara.

-On tämä hieno kunnia niin minulle, Pinnille kuin suomalaiselle hiusalalle. Australialainen hiuskuvaosaaminen on maailman huippua, ja maan nimekkäimpien tekijöiden upeita kuvia on julkaistu paljon vuosien varrella Pinnissä, päätoimittaja Rainer Nyman sanoo.

Hän odottaa tulevasta tuomarin pestistään ”paljon harmaita hiuksia lisää”, sillä kilpailun taso tulee olemaan todella kova.

-Vuosien varrella on tullut tuomaroitua kuva- ja livekisoissa niin  kotimaassa kuin ulkomailla, ja olen ollut vuosittain mukana myös AIPP:n kuvakisan kansainvälisessä tuomaristossa, mutta aina jokainen kilpailu tuo oman jännitteensä. Odotan innolla tulevaa, Rainer Nyman kertoo.

 

Instagramissa kilpailua voi seurata tililtä @aushairindustryawards

 

Creative Australian Hair Industry Awards voittajat julkaistaan Awards Gala Dinner -tapahtumassa 14. kesäkuuta Sydneyssa Australiassa.

Lisätietoa kilpailusta:
https://www.mochapublishing.com.au/awards/ahia

———————————————————————————————————-

Ole aina hiuskarvan edellä muita ja tilaa hius- ja kauneusalan ammattilehti PINNI TÄSTÄ!

Seuraa meitä myös somessa

 

 

 

Instagram @pinnilehti
Facebook @pinnilehti

Lue lisää hiusalan artikkeleita TÄSTÄ