Pinni uudistui – Digiloikalla harppaus verkkokaupan ylläpitäjäksi

Pinni uudistui – Digiloikalla harppaus verkkokaupan ylläpitäjäksi

Kaikille tuttu Pinni on toiminut pian 35 vuotta hius- ja kauneusalan hyväksi julkaisten alan ainoaa kotimaista ammattilehteä. Pinni on saanut seurata harvinaisen läheltä alan nousu- ja laskusuhdanteita ja viimeisimpänä koronakriisi nosti huolen pinniläistenkin otsalle: Kuinka Pinni voisi tukea pienyrittäjiä ja saada alan taas uuteen nousuun?

Koronakriisi siivitti Pinnin jo alkaneen digiloikan uusille urille ja päätimme toteuttaa mielessä jo pidempään kyteneen idean verkkokaupasta, joka toisi tuotemyynnin takaisin yrittäjien käsiin. NYT se on avattu, hius- ja kauneusalan ALLBRANDS.fi-verkkokauppa-alusta kuluttajamyyntiin.

– Taustalla on ollut syvä huoli siitä, että verkkokaupan huiman kasvun myötä suomalaiskuluttajien rahat virtaavat ulkomaisille verkkokauppiaille. Loimme siis kaikkien suomalaisten hius- ja kauneusalan yrittäjien yhteisen verkkokauppa-alustan, jotta jokainen suomessa toimiva pienyrittäjä pääsee nauttimaan ison verkkokaupan eduista mahdollisimman helposti. Jokainen euro, joka jää parturin, kampaajan ja kauneusalan yrittäjän omaan taskuun on voitto koko alalle, Pinnin toimitusjohtaja Jukka Perkonsalo kertoo.

Näin saat Allbrands-verkkokaupan käyttöösi.

ALLBRANDS.FI on kaikkien hius- ja kauneusalan ammattilaisten yhteinen verkkokauppa-alusta kuluttajamyyntiin. Hius- ja kauneusalan ammattilainen voi myydä tuotteita verkkokaupasta vapaasti, jokaista brändiä, olematta tietyn bränditalon varsinainen asiakas ja tarvitsematta pitää omaa varastoa liikkeessään.

Allbrands-kumppanina hius- ja kauneusalan yrittäjä on mukana myös bonusohjelmassa. Allbrands-bonustilille siirtyvät ne 20 prosentin osuudet, jotka syntyvät kuluttajien tekemistä ostoksista, joihin hän ei ole valinnut suosittelupalkkion saajaa. Bonustilille kertyneet tulot jaetaan kaikkien kumppaniyritysten kesken puolivuosittain.

– Tämä tarkoittaa, että vaikka ostoja ei olisi yrittäjän suositusten kautta tullut yhtään, pääsee hän silti jakamaan ”yhteispottiin” kertyneitä tuloja bonus-kumppanina. Rahan tuloa ei siis voi estää, hymyilee Pia Paalasvuo.

Bränditaloille ALLBRANDS-verkkokauppa-alusta tuo uuden väylän tavoittaa hius- ja kauneusalan ammattilaiset ja kuluttajat, ja näin uuden väylän myös myydä tuotteita kohderyhmille, joita bränditalo ei ole ennen tavoittanut, Paalasvuo lisää.

Kaikki Pinniä tilaavat hius- ja kauneusalan yrittäjät saavat oman personoidun ALLBRANDS-verkkokauppa-osoitteensa ILMAISEKSI!

Rekisteröidy Pinnin tilaajaksi osoitteessa pinni.fi/rekisteroidy -> kirjaudu sisään Pinni.fi-tilillesi.
Hurraa! Nyt olemme todentaneet, että olet Pinnin tilaaja ja voit saada käyttöösi Allbrands.fi-verkkokaupan.
-> Kun olet kirjautunut sisään pinni.fi-tilillesi, mene osoitteeseen allbrands.fi/ota-kayttoon-kumppanitili/ -> toimi ohjeiden mukaan.
NYT sinulla on oma verkkokauppa ja sen helposti jaettava verkkokauppalinkki käytössäsi 24/7.
Allbrands-kumppanina suosittelupalkkiosi tilitetään sinulle neljännesvuosittain. Pääset seuraamaan kauttasi tehtyjä ostoja omalta allbrands.fi-tililtäsi.

Jos et ole vielä Pinnin tilaaja, pääset tilaamaan lehden täältä.

Seuraa intagramissa @pinnilehti ja @allbrands.fi, sekä facebookissa Pinni-lehti, ja pysyt ajantasalla uudistuksistamme!