PINNIN kevätlehti jatkaa juhlavuoden upealla uudella tyylillä

PINNIN kevätlehti jatkaa juhlavuoden upealla uudella tyylillä

Pinni jatkaa 35. juhlavuottaan uudistuneena ja innostuneena. Pinni nro 2 ilmestyi 17.3.2022.

Teema-artikkelissarjassa esittelemme uusia yrittäjiä, jotka korona-aikana ovat rohkeasti perustaneet parturi-kampaamoita eri puolille Suomea. Samalla käymme lävitse, mitä kaikkea uuden yrityksen perustavan tulee ottaa huomioon.

Muotisivuilla jatkamme uuden muotikauden hiustrendien esittelyä perinteiseen tapaan hiusbränditalojen ja kouluttajien kertomana.

Hiuskoulussa opastetaan step-by-step-tyylein täydellisesti liukuvan vaalennuksen tekemiseen French Balayage Shadow -tyyliin.

Oppia ikä kaikki -juttusarjassa Clips-ketju avaa 100 000 euron vuosittaista koulutusbudjettiaan. Miljöössä Noir Concept ja boheemia pariislaishenkeä Kampissa ja Luottokampaajassa laulaja Janna kertoo, mikä tekee Heidi Alastalosta sen “maailman parhaan” kampaajan.

Hius- ja kauneusalalle on valmistunut kolme mielenkiintoista kirjaa: meikkaus-, muoti- ja muistelmateokset, jotka esittelemme sivuillamme.

Kerromme myös taustoja 50 vuotta täyttävästä kotimaisesta maahantuontiyrityksestä Kinnunen Oy:stä ja  ja 80 vuotta täyttävästä parturi-kampaajien omasta yhdistyksestä.

Lisäksi paljon muuta alan asiaa mm. arvonlisäverosta, uutuuksista hius- ja kauneuspuolella, personoidusta hoitokokemuksesta ja siitä, miten syntyy onnistunut symbioosi, jossa vuosikymmeniä liikettä pyörittänyt yrittäjä valmistautuu eläkkeelle ja myy liikkeensä työntekijälleen.

KANSI
Hiukset: Antoinette Beenders, Salon Aveda, USA. Supported by Eva van Anglen.
Asustylisti: Anna Katsanis.
Prop stylist: Shari Anlauf
Make up artist: Walter Obal
Kuva: Andrew Yee

#hiusalanhyväksi
#ammattilaisenavuksi

TILAA oma Pinnisi TÄSTÄ!
P.s. Ammattilehtenä Pinni on 100% verovähennettävä