Pinnin Kultakampa mainepalkinto 2021 Pia Kiikerille!

Pinnin Kultakampa mainepalkinto 2021 Pia Kiikerille!

Kasvatustieteen maisteri, lehtori, erityis- ja digiopettaja Pia Kiikerille myönnetään Pinni-lehden Kultakampa mainepalkinto 2021. Hänet palkitaan ainutlaatuisesta toiminnastaan hiusalan opetus- ja kilpailutoiminnoissa. Lisäksi hän on edelläkävijä digitaalisen oppimisen ja opettamisen käytössä sekä webinaarien tuottamisessa hiusalalla.
­– Pia Kiikerin syvä intohimo hiusalaa kohtaan on ainutlaatuista. Jo hänen ansioluettelonsa lukeminen hengästyttää. Hänellä on paitsi erityislahjakkuus oppimiseen, myös kaiken omaksutun tietotaidon jakamiseen muille, perustelee päätoimittaja Rainer Nyman.
Tänä vuonna, nyt 29. kertaa jaettavan Kultakamman saajan valitsivat ensi kertaa Pinnin lukijat ehdottaen omia suosikkejaan. Pinniin saapui kaikkiaan 29 eri henkilölle, yhdistykselle tai taholle annettua ehdotusta. Lopullisen päätöksen saajasta ehdotusten pohjalta teki Pinnin toimitus.
– Pia Kiikeriä ehdottivat palkinnolle neljä hänen opettajakollegaansa eri puolelta Suomea, joka mielestämme kertoo hienolla tavalla todella paljon hänen arvostuksestaan, Nyman paljastaa.
Pia Kiikerin mietteitä palkinnosta ja hiusalasta voi lukea seuraavasta Pinnistä, joka ilmestyy 28. lokakuuta.
Lämpimät onnittelumme!