Pinnissä uusi kesätyöntekijä!

Pinnissä on aloittanut uusi kesätyöntekijä Veerti Koski. Veertin työhön on voinut törmätä esimerkiksi pinnin somessa parin viime kuukauden aikana, sillä hän suoritti viimeisen työharjoittelunsa Pinnissä loppukeväällä. Harjoittelun loputtua Veerti valmistui tradenomiksi Haaga-Heliasta, jonka jälkeen hänet palkattiin Pinniin kesätöihin.

 

– Veerti osoitti jo työharjoittelunsa aikana vahvaa osaamista ja positiivista heittäytymistä hius- ja kauneusalan aiheisiin. Veertin valmistuttua ammattiinsa viestinnän ja markkinoinnin osaajana, olimme iloisia siitä, että Veerti halusi jatkaa työtään Pinnissä myös kesätöissä. Veertin kädenjälkeä tullaan näkemään erityisen paljon Pinnin digitaalisissa kanavissa niin uudistuvilla kotisivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Veerti vastaakin näin täydellisesti ammattitaidollaan Pinnin vahvempaan läsnäoloon ja vaikuttavuuteen kaikissa kanavissamme. Pinnin tiimi toivottaa Veertin lämpimästi tervetulleeksi alalle, sanoo Pinnin toimituspäällikkö Pia Paalasvuo.

 

– Valmistuin pääaineenani markkinointi ja viestintä, ja on hienoa saada tehdä oman alan töitä heti valmistumisen jälkeen. Olen oppinut Pinnissä alasta huikean paljon ja varmasti kesän aikana vielä paljon lisää, sanoo Veerti.

 

Veertin työtehtävät liittyvät pääosin digitaalisen sisällön tuottamiseen ja kehittämiseen. Vapaa-ajalla Veerti tekee tatuointeja, harrastaa juoksemista ja viettää aikaa ystäviensä kanssa. Muoti, taide ja populaarikulttuuri ovat vahva osa Veertin elämää.

 

– Ihanaa kesää kaikille Pinnin lukijoille! Nähdään viimeistään syksyllä Pinni Nordic Hair Starissa!