Pohjoismaiset hiuslehdet yhteistyöhön

Pohjoismaiset hiuslehdet yhteistyöhön

|||

Pinni-lehti on mukana Nordic Hair Alliance (NHA) –liittoumassa, jonka yhteistyösopimus allekirjoitettiin joulukuussa Tukholmassa. Uusi ainutlaatuinen pohjoismainen hiuslehtien yhteistyö perustuu sisällölliseen ja ilmoitukselliseen yhteistyöhön ja siihen valikoituu vain laadukkaimmat hiusalan mediat. NHA:han kuuluvat perustajajäsenet Pinni Suomesta, Frisör Ruotsista ja Frisör Norjasta. Jälkimmäiset lehdet ovat maittensa hiusyhdistysten viralliset julkaisut. Joukkoon liittyi myös  DOFK – Tanskan hiusyrittäjäliiton ammattilehti.

 

– Nordic Hair Alliance mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön maiden ja lehtien välillä, niin sisällöllisesti kuin ilmoittajienkin kannalta, toteaa Pinnin kustantaja Hannu Perkonsalo tyytyväisenä.

– Lehtiyhteistyön myötä kaikkien NHA-lehtien yhteisvolyymilevikki tarjoaa ilmoitusasiakkaille uudenlaista synergiaa ja kasvupotentiaalia rajattomasti, Perkonsalo sanoo.

Tulevaisuudessa NHA suunnittelee yhteistyön laajentamista Baltiaan, Saksaan ja Islantiin.

 

Pinnin Jukka Perkonsalo (takarivi keskellä) allekirjoitti NHA-yhteistyösopimuksen Tukholmassa Norjan Frisörin Anne Mari Halsanin ja Jarl Martin Garderin sekä (eturivi) Ruotsin Frisörin Jörgen Edströmin (oikealla) ja Ted Gemzellin kanssa.