Q Hair osti parturi-kampaamokoulu Unikan

 Q Hair osti parturi-kampaamokoulu Unikan

Q Hair on alkanut vetämään kampaamokoulu Unikan toimintaa. 

Q Hair on helsinkiläinen kampaamoalan perheyritys, joka on perustettu vuonna 2007. Sen perustajat ovat Sedin Klapuh ja Sami Ateek. Tällä hetkellä Q Hairilla on Helsingissä neljä salonkia, joissa työskentelee yhteensä 42 kampaajaa. 

– Yksi osa Q Hairia on aina ollut halu jakaa tietoa ja taitoja sekä kehittää ihmisten osaamista. Nyt voimme tehdä sitä ihan alkuvaiheista lähtien, Sedin Klapuh, toinen Q Hairin omistajista iloitsee.

Unikassa opiskellaan parturi-kampaajaksi 18:ssa kuukaudessa ja opintoihin sisältyy perusjakson lisäksi paljon työelämälähtöistä käytännön työskentelyä sekä asiakaspalvelua. Uudistuneen Unikan ensimmäinen ryhmä on jo aloittanut opinnot tammikuun alussa. Seuraava ryhmä aloittaa elokuussa 2020. 

Opiskelijoita on tällä hetkellä 30 ja koulun puolella asiakaspaikkoja saman verran. Jo 15 vuotta toiminut parturi-kampaamokoulu pysyy samalla keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Kampissa Helsingissä osoitteessa Runeberginkatu 4. 

Joulukuun 2019 puolivälissä kiinteistön linjasaneerauksen vuoksi suljettu Uudenmaankadun Q Hair muutti yrityskaupan myötä koulun kanssa samoihin tiloihin. Kaksikerroksisen tilan ylä- ja alakerta remontoitiin kokonaan vastaamaan Q Hairille ominaista visuaalista tunnelmaa. Uudistunut Q Hair avattiin tammikuun puolivälissä. Salongissa on 14 asiakaspaikkaa. Runeberginkadun Q Hairin sekä Unikan toimitilat ovat kokonaisuudessaan yhteensä noin 750 m².