Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Redken

Hiuskevään ja -kesän parhaat muotivinkit – Redken

|

Muotia on hyväkuntoiset hiukset

Redken pääkouluttaja Jukka Tikkinen kertoo hiusvinkkinsä tälle keväälle ja kesälle:

Muuttunut maailmantilanne on muuttanut myös suhtautumista hiuksiin ja hiusmuotiin.
Muotitalojen hidastunut sykli luoda muotia näkyy myös hiuksissa. Suuria muutoksia ja radikaaleja linjauksia ei välttämättä ole odotettavissa samalla tavalla kuin ennen.

Mutta ei hiusmuodin tilanne silti epätoivoinen ole!
Muotia nimittäin on hyväkuntoiset hiukset. Samalla tavalla kuin kehon huolto ja terveyden vaaliminen on nyt tärkeää, hiusten kunto ja hyvinvointi on myös noussut tärkeäksi teemaksi.

Redken pääkouluttaja Jukka Tikkinen.

Suositut värjäystekniikat usein vaativat hiuksilta erilaisia vaalennus- tai puhdistuskäsittelyitä ja terve pohja onkin tärkeä  lähtökohta onnistuneille väreille, vaalennuksille ja viimeistelyille. Hyväkuntoista hiusta on helpompi muokata myös viimeistelyssä kuin karahtanutta ja kuivunutta hiuspehkoa.

Hyväkuntoiset hiukset päästävät omistajansa helpommalla, valmistautuminen etätyöpäivien Teams-palavereihin on nopeampaa.

Redkenin uusi Acidic Bonding Concentrates -hoitolinja eli ABC kavereiden kesken on vastaus kaikkiin näihin toiveisiin  ja vähän enemmänkin.

Kosteutta hiusten kuivuuteen, proteiineja vaurioita korjaamaan. Tasapainotetaan hiusten pH-arvoa ja annetaan vahvistusta rasittuneille sidoksille. Niin liikehoitona käsittelyiden välissä kuin kotona ylläpitohoitona.
Riippuivatpa ongelmat hiusten luonnollisesta kuivuudesta tai käsittelyiden aiheuttamista rakennemuutoksista, Acidic Bonding Concentrates on totaalinen palautusohjelma.

Muotia on yksilöllisyys ja hiusmuoti tarvitsee terveen pohjan, josta kaikki alkaa.
Redkenin muodin aakkoset ovat ABC.

Tuote: ABC -hoitolinja Aihe: Terveet hiukset ovat muodikkaat Kuva: Redken