Sassoon Image of the Year 2021 -voittaja upealla palkintomatkalla Lontoossa

Sassoon Image of the Year 2021 -voittaja upealla palkintomatkalla Lontoossa

Turkulaisessa Butik-kampaamossa työskentelevä Sari Lehtonen voitti Sassoon Image of the Year 2021 -kilpailun Suomen osakilpailun ja sai palkinnoksi koulutusmatkan Lontooseen.

Sari Lehtosen ennen ja jälkeen -kuvat Sassoon Image of the Year 2021 -kilpailuun.
Color, Cut, Style: Sari Lehtonen, Butik Turku, Finland
@sarkkupallohair
Model: @monikajosefina

Palkintomatka sisälsi mm. palkintojenjakogaalan, koulutusta Sassoon Akatemialla sekä eturivin VIP-paikat Sassoonin uuden kokoelman Sassoon NOW II lanseeraukseen Salon International -messuilla.

– Eniten arvostin koulutusta ja tietoa, mitä sain. Pääsin juttelemaan Sassoon international creative director Mark Hayesin ja muiden kokoelman tekijöiden kanssa. Ja olihan koko matka ihan supersiisti juttu: upea hotelli, messut täynnä alan ammattilaisia ja tietoa ja Lontoo!, Sari kertoo.

Mitkä ovat ne hiustrendit, jotka jäivät Sarille muodikkaimpina mieleen koulutuksista, messuilta ja matkalta?

– Ajatusmaailma siitä, että olisi olemassa jokin perustrendi on menossa pois. Eli ei tehdä samaa juttua kaikille, vain siksi, että se on trendi, vaan tehdää hiukset sopivuusajattelun mukaan yksilöllisesti. Mikä tyyli juuri tälle asiakkaalle sopii – se on se trendikkäin tukka juuri sillä hetkellä, Sari kertoo.

Sari Lehtonen voitti Sassoon Image of the Year 2021 -kilpailun Suomen osakilpailun. Palkintomatkallaan Lontoossa Sari pääsi tapamaan Sassoonin creative director Mark Hayesin.

Sassoon Image of the Year 2021 -kilpailuun osallistuttiin ennen ja jälkeen kuvilla Instagramissa tunnisteella #sassooncontest2021. Kilpailu oli avoin kaikilla SAssoon Partner -kampaamoille Euroopassa. Kilpailijan tuli olla yli 18-vuotias.

Sassoon Image of the Year 2021 -kilpailun Euroopassa voitti Dimitris Hairstyle -liike Kreikassa.

Lue lisää hiusuutisia