Suomalaisia luonnonkosmetiikkavaikuttajia palkittiin Ruotsissa

Suomalaisia luonnonkosmetiikkavaikuttajia palkittiin Ruotsissa

Torstaina 15.11. päättynyt Pohjoismaiden suurin terveellisen ruuan ja luonnonkosmetiikan ammattilaistapahtuma Natural Products Scandinavia palkitsi ansioituneita luonnonkosmetiikan edistäjiä Pohjoismaissa. TOP10-listalle pääsi myös kolme suomalaista: EkoPharma-tuotemerkin takana oleva ja Naviter Oy:n perustaja Anni Linnavirta, bloggaaja, vaikuttaja Katja Kokko sekä luonnonkosmetiikan valmistaja Virpi Raipala-Cormier.

Naviter Cosmetics on perheyritys. Kuvassa Anni, Valto, Arttu , Santtu ja Henna Linnavirta.

Ensimmäistä kertaa järjestetyn ”Who\’s Who in Green Beauty Scandinavia” –kilpailun esikuva on Iso-Britannian arvostettu ”Who\’s Who in Natural Beauty”-kilpailu. Ehdokkaat kerättiin pohjoismaisten luonnonkosmetiikkayritysten ehdotuksista. Varsinaisen TOP10-listan valitsi Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Iso-Britanniasta koostunut raati. Pro Luonnonkosmetiikka ry edusti raatia Suomesta.
Suomalaisia alan tekijöitä  kuvattiin ansioituneiksi asiantuntijoiksi ja iloisiksi alan edistäjiksi. Raati perusteli heidän valintaa näin:
Anni Linnavirta on luonnonkosmetiikkamerkki EkoPharman takana ja Naviter Oy:n perustaja. Hän on tehnyt töitä kehittääkseen luonnonkosmetiikka erityisesti herkkäihoisille. Hän on inspiroinut satoja kauneusalan ammattilaisia valitsemaan luonnollisia tuotteita omiin kauneushoitoloihinsa.

Naviter Cosmeticsin EkoPharma-kasviväri on kotimainen hiusväriammattisarja kampaamokäyttöön.

Katja Kokko on tunnettu kirjailija, bloggaaja, vaikuttaja ja luonnonkosmetiikan asiantuntija. Kukaan Suomessa ei henkilöidy luonnonkosmetiikkaan kuten Katja Kokko.”
Virpi Raipala-Cormier on tehnyt töitä luonnonkosmetiikan eteen jo 1980-luvulta. Hän on luonnonkosmetiikkamerkki Frantsilan perustaja ja tunnettu kasviasiantuntija. Upea persoona, joka uskoo siihen mitä tekee ja levittää ympärilleen luonnollisen kauneuden ilosanomaa.

Koko TOP-10 lista:
1. Emma Bergqvist
2. Maria Åkerberg
3. Katja Kokko
4. Hannah Sjöström
5. Virpi Raipala-Cormier
6. Linda Öhrström
7. Anni Linnavirta
8. Susanna Hövenäs
9. Johanna Bjurström
10. Marina Engervik