Harri on sijoittunut kilpailussa Men’s Hairstylist of the Year –kategoriassa ja Inka-Maria Technical-kategorian New Talent Colorist of the Year -kategoriassa. Näillä voitoilla Harri ja Inka-Maria ovat myös kansalliset voittajat – eli Suomen parhaat kategorioissaan.

Kosketa kuvia zoomataksesi lähemmäs.

Kaon Global Creative Awards, joka korvasi aiemman Color Zoomin, järjestettiin tänä vuonna muunnellusti koronapandemian takia. Technical-kategorioissa ensimmäinen tuomarointi tapahtui paikallisesti ja tuomaroinnin jälkeen viisi parasta kisatyötä pääsi kansainvälisen tuomariston eteen semifinaaliin. Tässä kansainvälisessä tuomaroinnissa valittiin finaaliin pääsijät, joista tuli näin kansallisia voittajia!

–  Normaalisti finaali on Kao Salon Experience –tapahtuman yhteydessä livenä, eli kampaaja tekee mallille alusta loppuun kuvan kilpailutyön, mutta tänä vuonna kilpailu järjestettiin vain kuvakilpailuna, koska vallitsevan Covid 19 tilanteen takia tapahtumaa ei voida järjestää. Ensi vuonna kilpailu palaa normaaliksi ja alkukarsinnat ovat kuvakilpailuna ja finaali livekilpailuna tapahtuman yhteydessä, tapahtuman Suomen organisoija ja koulutuskoordinaattori Maiju Niironen kertoo.

Tänä vuonna Technical-kategoriassa palkittiin vain New Talent Colorist -sarjassa. Ensi vuonna Technical-kategorioita on kolme erilaista; New Talent Colorist of the Year alle 5 vuotta alalla olleille, Creative Colorist of the Year yli viisi vuotta alalla olleille ja Creative Haircutter of the Year kaikille leikkauseksperteille. Näissä kaikissa kategorioissa tulee olemaan alkukarsinta paikallisesti, kansainvälinen jatkokarsinta sekä kansainvälinen livefinaali.

Editorial-kategoriat nyt ensimmäistä kertaa

Global Creative Awardsin Editorial-kategorioissa kisattiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Editorial-kilpailu on kuvakilpailu, jossa osallistujat kilpailevat kuvillaan suoraan muiden maiden osallistujien kuvia vastaan ja livekilpailua ei ole.

Kansainvälinen tuomaristo valitsee kaikista osallistujista kuusi finalistia ja lopulliset tulokset julkaistaan Kao Salon Experience –tapahtumassa oli se sitten virtuaalinen tapahtuma tai livetapahtuma.

Tästä löydät kaikki kansalliset kisatyöt, jotka kilpailevat Inka-Maria Sanen kanssa New Talent Colorist -sarjassa. Kenestä tulee voittaja?

Tästä löydät kaikki kansalliset kisatyöt, jotka kilpailevat Harri Åkerbergin kanssa Men´s Hairstylist of the Year -sarjassa. Kenestä tulee voittaja?

Editorial-kategorioihin tehdään lehtikuvamainen oma kokoelma, joka sisältää kolme eri mallia ja näin ollen myös kolme eri lookkia. Kategorioita on neljä; Men’s Hairstylist of the Year, Avant Garde Stylist of the Year, Editorial Colorist of the Year ja Salon Team of the Year.

Lopulliset voittajat julkaistaan 3.-4.10.2021 järjestettävässä Kao Salon Virtual Experience –tapahtumassa.

Sunnuntai-iltana 3.10. Global Creative Awards 2021 Gaalassa finalistien kuvat esitellään ja kansainvälisen finaalin voittajat julkistetaan kaikista kategorioista. Tapahtuma on maksuton kaikille alan ihmisille ja rekisteröitymään pääsee osoitteessa www.kaosalondivision.com/virtualexperience

Finaalin voittajat saavat tänä vuonna 2500 € rahapalkinnon, maailmanlaajuista näkyvyyttä Estetica Magazine -lehdessä sekä kansainvälisen Gold Trophy –palkinnon.