Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Wella Professionals

Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Wella Professionals

Tällä kaudella Wella on inspiroitunut skandinaavisesta tyylistä yhdistettynä Nordic -mentaliteettiin ja selkeyteen. Olemme haluneet juhlistaa skandinaavisen käsityön osaamista ja myös omaa ainutlaatuista muotokieltämme. Kokoelman takana ovatkin Wellan pohjoismaisen tiimin kouluttajat.

Väripalettia hallitsevat maanläheiset beiget sävyt, utuiset mansikkaiset vivahteet sekä kupariset punaiset toteutettuna Color Block-, rootshadow- ja color melt -tekniikoilla, joita yhdistelemällä syntyy mielenkiintoinen kokonaisuus yksityiskohtaisilla twisteillä.

Inspiraationa ovat toimineen menneet vuosikymmenet:  pääpaino 1970- ja 90-luvuilla sekä oman aikansa muoti-ikonit: Jane Birkin, Charlotte Rampling,  Claudia Shiffer, Naomi Campbell unohtamatta oman aikamme ikonia Billie Eilishia. 

Leikkaustekniikoissa  pääpaino on erilaisissa kerrostuksissa pehmeästä Rachel Cut-tyylistä voimakkaaseen Wolf Cut-tyyliin. Otsatukka on asuste numero yksi,   vaihdellen verho-otsiksen ja voimakkaan blunt cut -otsiksen maailmassa.

Loppusilauksen lookille antaa rouhean kosketeltava viimeistely. Sen teemana ovat huolettomuus ja vaivattomus ja kaikesta huokuu skandinaavinen rentous ja helppous. Eläköön Nordic Collection!

Hiuskuva: Wella Nordic Collection 

Tekijät: Wella Nordic Team

Värit: Wella Professionals

Jari Palin, Wella Capability Educator