Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Kérastase

Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Kérastase

Viimeiset 1,5 vuotta ovat vaikuttaneet myös uusien trendien syntymiseen ja yhtenä kasvavana trendinä on kiinnostus omaan  hyvinvointiin ja niin sanottuun  terveysvaikutteiseen kauneuteen myös ihonhoidon puolella. 

Nyt syksyllä 2021 Kérastase hakee vaikutteita tästä hyvinvointitrendistä osaksi hiuspohjan hyvinvointia. Mistä sitten on kyse tässä trendissä? 20 vuotta tutkimustyötä osoittaa, että mikrobiomi on oleellinen osa tasapainoista hiuspohjaa. Niin sisäiset kuin ulkoiset haittatekijät saattavat aiheuttaa epätasapainon hiuspohjan hyvin- voinnissa. Ratkaisuna tasapainoiseen hiuspohjaan on  Kérastase Potentialiste-seerumi, joka suojaa ja täydentää hiuspohjan mikrobiomia. 

Loistavan teknologian tärkeimpinä ainesosina ovat prebioottinen bifidusuute ja C-vitamiini.  Prebioottinen bifidusuute huolehtii hiuspohjan mikro-   biomista suojellen sitä ja saamalla sen kaikista  optimaalisimpaan tilaansa hiuspohjaa suojaavana muurina. C-vitamiini tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan ja tässä sen tehtävänä on toimia suojana hiuspohjalle päivittäisiä ulkoisia haittatekijöitä vastaan

Tämä hiuspohjaan jätettävä seerumi tuo hiuspohjalle raikkaan ja rauhoittavan tunteen antaen   lisäksi hiusten tyvelle ilmavan tunteen. Kérastase Potentialiste on avainasemassa oman hyvinvoinnin huolehtimisessa ja mikä olisikaan sen tärkeämpää kuin aloittaa se tasapainoisesta hiuspohjasta aina hiusten kauneuteen. Ovathan hyvinvoiva hiuspohja ja hiukset meille kruunun jalokivenä, näin se on ollut ja tulee olemaan.

Kirsi Riikonen, Kérastase Brand Expert