Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: KMS

Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: KMS

KMS:n syksyn hiustrendissä korostuvat lämpimät intensiiviset sävyt ja hiusten luonnollinen liike.  Hiustenleikkauksissa korostuvat kerroksellisuus ja otsahiukset sekä mahdollisuus muotoilla tyyliä yksilöllisesti ja rennon huolettomasti. 

KMS:n merkittävin uutuuslanseeraus on CONSCIOUS STYLE -tuoteperhe, joka tarjoaa ympäristöystävälliset ja huippusuorituskykyiset tuotteet niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin tarpeisiin. Tuoteformulat koostuvat puhtaista, yksinkertaisista ja egologisesti tuotetuista raaka-aineista, mm. ecosertifioiduista moringansiemenöljystä sekä kauraöljystä. 

Tuoteperheeseen kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi Styling Putty –muotoilu-pasta ja Multi-benefit Spray –monitoimisuihke. Näillä tuotteilla tavoitetaan ympäristöarvoihin sitoutuneet kampaamot ja niiden asiakkaat. 

Vaivattomaan sorminmuotoiluun Styling Putty on täydellinen muotoilupasta, joka sopii pitkille ja lyhyille hiuksille. Kaikki tuoteperheen tuotteet sisältävät 98% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, lisäksi ne ovat 97%:sti biohajoa- via.

Hiukset ja tyyli: Sanna Ruskomäki & Noora Siitari

Valokuvaaja: Eero Kokko

Meikki: Iitu Kettunen

KMS Artist Sanna Ruskomäki