Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: L’Oréal Professionel

Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: L’Oréal Professionel

L’Oréal Professionelin French Glossing -trendi peilailee ranskalaista eleganssia ja johdattaa meidät sävyisään syksyyn. 

French Glossing -trendi nostaa esiin useamman puolen nykyaikaisessa hiusten värjäyksessä. Ammattimainen ja taidokas hiusten- värjäys, hoihtavat värisävyt ja hiusten ehdoton terveys.

Terveys ja huolenpito yhdistyvät nyt saumattomasti myös muotimaailmaan. Erilaisten värikäsittelyiden oikeanlainen valinta ja yhdistely tuo tärkeän painon ammattimaisuuteen. Käsittelyt valitaan hiusten tarpeen mukaan, mahdollisimman mieto mutta riittävän tehokas.

Syksyn trendi nimenomaan puhuukin palautuksen voimasta. Käsiteltyjen, kesänmuokkaamien latvojen pelastus on hapan kevytväri Dialight kaikkine hehkuvine sävyineen. Dialight palauttaa hiusten elinvoimaa hellävaraisella tavalla. Värin hapan pH-arvo sulkee hiuksen pintaa, vahvistaa hiusta ja antaa valon heijastua uudella tavalla mahdollistaen superkiiltävän lopputuloksen. 

Palauttava voima näkyy tietenkin myös syksyn suosituissa uusissa sävyissä. Täyteläisyys, pehmeys ja pastellinen lämpö. Dialightin syksyn uudet sävyt ovat upea kahdeksan sävyn väripaletti, joka on räätälöitävissä moneksi. Sävyt huokuvat tumman viileää, hiekkaisiä ruskeita ja kuparin kautta puuterin vaaleaa. Juuri oikea sävymaailma palauttamaan eloisuutta kaikenlaisille hiuksille. 

Jukka Tikkinen, L'Oréal Professioneel Brand Expert