Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Redken

Syys-talvikauden hiusmuotivinkit: Redken

Redkenin selkeimmät trendit huokuvat vapautta! Paluu arkeen on alkanut ja hallittu selkeys ottaa tilaa. Hiukset ovat liikkuvat, sädehtivät ja helppohoitoiset. Teams-palavereiden huolettomuus alkaa muokkautua hallitum- maksi kokonaisuudeksi.

Vaikka yksilöllisyys on aina ehdoton punainen lanka, selvimmin hius- väreissä nousee esille jälleen pehmeän hunajan ja kuparin hehkuttamat sävyt. Ruskeat pronssin ja toffeen sävyt liukuvat herkullisesti hiuksissa, tasoittaen kesän vaaleuden jäljet upeaan kiiltoonsa.

Hiusten terveys, kiilto ja satiininen pinta ovat tämän hetken hitit, hiusten halutaan hohtavan kuin valokuvissa konsanaan. Tässähän on myös muotoilutuotteilla suuri merkitys. Redkenin useista uusista tuotteista tälle syksylle nousee esille BIG BLOW OUT, joka on heti inspiroinut monikäyttöisyydellään. Se on lämmöltä suojaava geeli, joka muokkautuu monenlaiseen viimeistelyyn. Kuohkeus, rakenne, liikkuvuus ilman rapeaa tai kovaa tunnelmaa. Redken Shades EQ Gloss -kevytväri ja Big Blow Out -föönausgeeli ovat siis tähti- asemassa sytyttämään Redken-hiukset tähän syyskauteen 2021.

Pehmeää pronssia, hunajaa ja satiinista kiiltoa!

Jukka Tikkinen, Redken Brand Expert