Syysmuoti, osa 3: Kouluttajien hiushitit!

Syysmuoti, osa 3: Kouluttajien hiushitit!

||||||||||

Pinni pyysi suomalaisia hiusalan kouluttajia valitsemaan syksyn uudesta hiusmuodista yhden sellaisen suosikkinsa, jonka he katsovat ansaitsevan hiushitti-aseman. Hiushitti sai olla hiusmuotitrendi, leikkaus, värjäys tai hiustuote.

 

HIUKSET JA KUVA: Guy Tang #mydentity

IdHair:

Guy Tang #mydentity -hiusvärisarjan Naked Collection, joka tarjoaa viileät sävyt lämpimillä vivahteilla. Sävyt Naked 7, 8 ja 10 löytyvät kevytväreinä ja käytetään yhdessä 1,8% hapetteen kanssa. Lopputulokset ovat naisellisen pehmeitä ja puuterisia. Sävyssä on uskomaton tasoituskyky ja se himmentää ei-toivotun keltaisuuden tehokkaasti vaalennetusta hiuksesta. Naked -sävyt ovat myös sekoitettavissa kaikkien muiden Guy Tang #mydentity kevytvärien kanssa.

Samu Puhakka, koulutuspäällikkö, IdHAIR Finland Oy

HIUKSET: Renya Xydis, Wella global creative artist. Kuva: Wella Professionals.
Resepti:Blondor multi blonde powder + 6% + Wella Plex. Tyvi + etuosan latvat: Illumina color 10/69 50g + 5/81 10g + 1,9% + Color id. Pituudet: Illumina color 9/60 55g + 6/16 5 g + 1,9% + Color id. Viimeistely: Eimi Perfect me + Eimi Perfect setting

Wella Professionals:

Wella Pure Chroma non touring -trendin Icy Blonde -väri. Kylmä vaalea Icy Blonde ei ole koskaan ollut kylmempi. Pehmeä laventelin sävy on kehystetty murskaavalla harmaalla tyvessä, ja pituuksissa ja pintahiuksissa kylmä hopea luo tarvittavan kontrastin ja moniulotteisuuden. Harmoninen ja kaunis kokonaisuus syntyy tarkoituksenmukaisesti sijoitetuilla väreillä ja sävyillä. Tyyli näyttää aluksi yksiväriseltä heijastukselta, mutta tarkempi tarkastelu tuo esiin useita eri syvyyksiä ja liukuvia sävyjä.

Jari Palin, Nordic cabapility trainer, Wella Professionals

KMS STYLECOLOR. Tekijä/Styling – hiukset: Lori Panarello & Ali Holmes. Valokuvaaja: Ralp Mecke. Stailaaja – vaatteet: Ingo Nahrwold
Meikkaaja: Yvonne Wengler.

KMS:

Tämän kauden hiushitti KMS Stylecolor -värispray on uudenlainen asuste hiuksillesi. Sillä muokkaat tyyliäsi ilman pitkäaikaista sitoutumista. Tuote on vedenkestävä ja valikoimassa on yhdeksän eri sävyä, joilla voit luoda hiuksiisi spontaaneja urbaaneja tyylejä sekä luonnollisia korostuksia. KMS Stylecolor soveltuu käytettäväksi palveluna liikkeessä tai jälleenmyyntituotteena kuluttajille.

Sanna Ruskomäki, KMS Artist

Kuva: Keune Haircosmetics

Keune:

Keune hiushitti syksylle 2018 on järkkymättömän varma, luotettava ja kaupallinen viileän vaalea Keune Semi Color -tuotteella. Keune Semi Color ei taita hiukseen mattaista tai tunkkaista sävyä, vaan tuo esille puhtaan vaalean, jota kampaaja voi halutessaan ”maustaa” eri vivahtein asiakkaan toiveiden mukaan. Tällä ohjeella et voi epäonnistua. Resepti: Lähtötilanne: 9-10 Esikäsittely: Vaalennuspesu cream bleach + clarify + 3 %, jonka jälkeen pesu Tinta After tuotteilla kaksi kertaan. Värjäys: 1. Kauttaaltaan hiuksiin sävytys: Semi Color 10.7+10.2 (1:1) + Activator (1:2) , 20 min vaikutusaika, huuhtele huolellisesti. 2. Sävytyksen jälkeen värjäys: a. Tyvi: Semi Color 6.1 + Grey (1:2) + Activator (1:2) b. Pituudet: Semi Color Silver+ 10.7+9.1 (1:1:1) + Activator (1:2). Vaikutusaika 20 minuuttia.

Anni Kosunen, Keune tekninen kouluttaja

Kuva: ”Deep purple”. Muotikokoelma: #Instacolor. Stylist: Gerry Santoro. Valokuvaaja: Fabio Leidi

Vitality’s

Vitality’s syysmuodin avainsana on käsittelyiden hellävaraisuus. Tämän hetken kasvava trendi on hiusmuodin luominen tavalla, joka mahdollistaa lookin täydellisen uusimisen nopeallakin syklillä helposti hiusten hyvinvointia kunnioittaen. Mikä olisikaan trendikkäämpää kuin säihkyvä ja yksilöllinen väri, sekä silkin pehmeät, kiiltävät hiukset? Vitalityksen uuden muotikokoelman ”#Instacolor” monivärit on toteutettu täysin Tone -kevytvärisarjalla, joka on ammoniakiton ja hellävarainen hiusten kevytväri. Värisarjan uudet kauden trendisävyt ovat rohkeita sinisen, violetin ja roosan vivahteita. Viimeisen päälle trendikäs ja hellävarainen väripalvelu asiakkaalle.

Mika Mattila, Vitality’s kouluttaja

Kuva: Maria Nila Stockholm

Maria Nila:

Maria Nilan syksyn ja talven kuumin hiushitti on Colour Refresh Lavender -sävyllä tehty luonnollinen look, joka antaa sisäisen minän puhua hiustyylillesi. Nyt 90-luvun lapsi kohtaa modernin, vahvan ja itsenäisen naisen. Syksyksi olemme luoneet kaksi muutakin uutta sävyä Colour Refresh -tuoteperheeseen: Peach ja Cherry Red. Nämä kolme sävyä sopivat täydellisesti modernille naiselle. Käytä sävyttäviä maskeja mixaten ja sellaisenaan vaaleaan pohjaan vaalennus- ja raidoitustöiden yhteydessä tai syventämään jo olemassa olevaa sävyä. Laventelin sävy taittaa todella hyvin keltaisuutta ja samalla hiukset saavat tehokkaan hoitokäsittelyn.

Emilia Niemi, Maria Nila Stockholm Technician, Hiushuone PURE, yrittäjä/omistaja

Headbrands/WOW:

Trendikäs Glass hair –look luodaan Color Wow –tuotesarjan Dream Coat –suihkeella. Glass hair -trendin ovat jo lanseeranneet useat julkkikset kuten Kim Kardashian ja Dua Lipa. Kim Kardashianin luottokampaajan Chris Appletonin salainen ase on Color WOW:n Dream Coat Spray. Dream Coat silittää ja kiillottaa hiukset lasimaisen kiiltäviksi ja suojaa niitä samalla kosteudelta. Kevyt suihke toimii kaikkiin hiuslaatuihin. Pohjana on aina hyvin hoidetut ja värjätyt hiukset. Viimeistely on parhaimmillaan erilaisissa polkkapituuksissa mutta toimii tietysti pidemmässäkin mallissa. Kiilto palaa hiuksiin säihkyvämpänä kuin koskaan.

Mikko Vainio, Headbrands 
kouluttaja

COLOR WASHING: Goldwell Elumenate-sävyjen vaaleammat vivahteet sävytetään lempeästi lisäämällä @PURE PIGMENTS –tippoja HiBlondes Control –sävyihin, jolloin saadaan pastellisävyjä joko hienovaraisesti tai suuremmalla intensiteetillä. Uuden THICKENER -värimassan paksuntajanesteen lisääminen värimassaan mahdollistaa suurien kontrastistien värjäämisen ilman folioita tai värin valumista. Väri: SilkLift, Colorance. System: Structure Equalizer, BondPro+, @Pure Pigments, Thickener.

Goldwell:

Hiusten blushing-tekniikka, jolla voi yksilöidä oman tyylinsä lempisävyllä, joka korostuu hienovaraisesti latvoissa. Sävytä vaalennettu pohja haluamallasi vivahteella, valitse latvaosaan korostesävy ja levitä sävy kerroksittain. Työskentele freehand-tekniikalla kapean siveltimen kanssa luodaksesi pehmeitä siirtymisiä vaa- leasta pituuden sävystä intensiiviseen latvasävyyn. Sävyjä sekä pituudessa ja latvoissa voit kustomoida @Pure Pigments – väritehosteilla, näin luot aivan uusia ilmiömäisiä 3D-väriheijasteita.

Tommi Ruskomäki, Kao kampaamo-osaston Suomen koulutuspäällikkö ja pohjoismainen taiteellinen johtaja

Hiukset: Galina Bychkova, @gali_noire Blond ME Ambassador

Schwarzkopf Professional:

Helposti pois peseytyvät hiusvärit ovat syksyn hiushitti. Pastelliset vivahteet toteutat ja ylläpidät helposti BlondMe Blush Wash -sävypesuilla. Levitä haluamasi sävy tai sävy-yhdistelmä esivaalennettuihin osioihin pe-supaikalla ja anna vaikuttaa jopa 10 minuuttia. Koska Blush Wash on pesevä tuote, pelkkä huuhtelu ja hoito riittävät sävytyksen jälkeen. Jos haluat todella intensiivisen sävyn, voit käyttää IGORA Bold ColorWash -sävypesuja.

Jani Lehto, ASK Manager – Senior Technical Advisor Schwarzkopf

Hiukset ja kuva: Redken.

Redken:

Color is the new make up! Monisävyinen, kiiltävä ja terveyttä hohtava hius on ehdoton hiushitti tälle syksylle. Satiinisen kiiltävät täyteläiset ruskan meripihkaiset, kehäkukkaiset ja tulenlieskan sävyt saat hiuksiin Redkenin uudella Color Gels Lacquers –täysvärillä. 
Aikaisemmat värjäystekniikat, olivatpa ne sitten liukuva balayage tai hohtava babylights –raidoitus, antavat upean pohjan muodikkaalle syysvärille. Syvennä ja ryhdistä tyven väriä jättäen latvat kevyesti vaaleammiksi. Säilytä hiuksen kesäiset tummuuserot, mutta anna niille mehukkaampi sävymaailma. 
Color Gels Lacquers –täysvärillä mahdollistat tällaisen työskentelyn helppouden ja toimivuuden: Käytä tyveen geelimäisesti levittyvä Color Gels –täysväri ja liu’uta latvaan Shades EQ Gloss –kevytväri. Värisävyt suorastaan sulautuvat toisiinsa saumattomasti. Color Gels –täysvärien geelimäinen koostumus antaa mahdollisuuden monenlaiseen liiketyöläheiseen kikkailuun ja värin uudistukseen.
Väreissä yksinkertaisuus on valttia. Pidä tekniikka selkeänä mutta anna värikylläisyyden hehkua!

Jukka Tikkinen, Redken pääkouluttaja

Hiukset ja kuva: L’Oréal Professionnel

100% kasviperäinen ja vegaaninen hiusväripalvelu Botanea ja siksi luonnollisuus on tämän syksyn ehdoton hiushitti. Botanea on erinomainen työväline kampaamoon, kun halutaan tarjota asiakkaille perinteisen hiusvärin lisäksi vaihtoehtoinenkin tapa värjätä hiuksia. Värit ovat helppoja käyttää eikä suureen värivarastoon tarvitse investoida, sillä sävyjä on vain kolme. Lopputulokset ovat luotettavia ja alussa käyttöönottoa helpottaa valmiit värireseptimme, joita kampaaja osaa jo pian kehitellä itsekin ja näin pystyy räätälöimään värejä entistä laajemmalla väriskaalalla. Botanealla pystyy toteuttamaan trendikkäitä väritekniikoita ihan normaaliin tapaan, kuten esimerkiksi balayage-tyyppistä värjäystä.

Reijo Salimäki, kouluttaja L’Oréal Professionnel

Kinoia Pönni

Headbrands/Gold:

Syksyn hitti on hiustuotteen monipuolisuus tyyliin Ten in One. Gold Ten in One -tuotteessa yhdistyvät kymmenen upeaa tarkoitusta, jotka auttavat hiuksia näyttämään ja tuntumaan säkenöivän upeilta. Tuote korjaa ja kos-teuttaa vaurioituneita hiuksia. Se antaa upeaa kiiltoa ja selvitystehoa kuivissa sekä kosteissa hiuksissa, suojaa värjättyjä hiuksia ja antaa lämpösuojan. Se toimii latvasuojana haaroittumista vastaan sekä tekee hiuksista silkinpehmeät. Tuote on loistava pörröisyyden estämiseen sekä antistaattiseksi suihkeeksi ja täydellinen niin kosteissa jätet-tävänä hoitosuihkeena, kuin pohja- tukituotteena tai kuivissa antamaan kiiltoa ja hallittavuutta. Ehdoton leijailevien talvihiusten pelastaja.

Kinoia Pönni, koulutuspäällikkö, Headbrands Suomi