Talven kuumimmat hiusväritrendit

Talven kuumimmat hiusväritrendit

Trendit on koonnut Dylan Brittain, International Artistic Director Rainbow Room Internationalilla ja Schwarzkopf UK Ambassador.

Suklaanruskea twistillä

Täyteläiset suklaanruskeat hiukset, jotka näyttävät uskomattoman kiiltäviltä, ​​ovat aina trendi talvikuukausina. Talvella 2021 näemme kuitenkin näissä käänteen, jolloin hienovaraisia ​​kultaisia ​​highlighteja ja balayagea lisätään herkulliseen suklaapohjaan antamaan hiuksille ulottuvuutta, syvyyttä ja liikettä sekä heijastavaa kiiltoa.

Viileän vaaleat

Syksyllä kullan, hunajan ja aprikoosin sävyiset blondit olivat suosittuja. Lämpimämmät blondit, jotka antavat hehkua asiakkaan ihon sävyyn. Talveksi näemme viileiden ja huurteisten hiusvärien palaavan, kuten tuhkasävyisten blondien, jäisten hopeablondien ja helmiblondien, jotka näyttävät väriltään melkein irisoivalta ja ovat parhaimmillaan, kun ilman messinkisyyttä.

Samppanjan pinkit

Talvella 2021 tulemme huomaamaan, että hienovaraiset vaaleanpunaisen sävyt, jotka ovat lähes jäisiä, ovat yleistymässä. Nämä sävyt saavat inspiraatiota aikaisemmista ruusukultan sävyistä antaen hiuksille kiiltoa ja sopivat täydellisesti blondeille kokeiltavaksi vuodenaikaan antaen heille hauskan uuden ilmeen, joka sulautuu kauniisti takaisin blondiin.

Galaksisia sävyjä

Sano hyvästit fuksian vaaleanpunaisen ja keltaisen rohkeille sävyille, jotka olivat suosittuja kesäkaudella, ja sano hei munakoison violetin ja laivastonsinisen tummemmille sävyille. Nämä näyttävät upeilta niin bruneteilla kuin blondeilla, ja niitä voidaan käyttää kaikkialla hiuksissa tai raitoina antamaan asiakkaan hiuksille vuodenaikaan sopivat mielenkiintoisen lopputuloksen.