Tarjolla ilmainen verkkokauppa-alusta myös hiusalalle

Tarjolla ilmainen verkkokauppa-alusta myös hiusalalle

Verkkokauppa voi olla pelastusrengas koronan kurittamille kivijalkakauppiaille ja monille muille yrittäjille. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kehottaa hädässä olevia yrittäjiä kokeilemaan kaikkia keinoja: ”Verkkokauppa on monelle hyvä mahdollisuus”. Esimerkiksi verkkokauppatoimittaja Vilkas Group tarjoaa nyt nopeaa apua: Vilkas lupaa, että verkkokaupan voi avata jopa yhdessä päivässä, täysin ilmaiseksi.

Korona on romahduttanut kivijalkakauppamyyntiä ympäri maata.  Kymmenet tuhannet muut yrittäjät ovat yhtä lailla vaikeuksissa ja verkkokauppa voisi tuoda osalle helpotusta ahdinkoon.

Vilkas Group on ryhtynyt päättäväisiin toimiin korona-ahdingon helpottamiseksi ja kerännyt hädässä olevien kivijalkakauppiaiden avuksi ja muiden yrittäjien avuksi ison joukon vapaaehtoisia ja alan ammattilaisia, jotka auttavat pitämän kaupat auki koronasta huolimatta – verkossa. Apu on nopeaa.

”Verkkokauppaan siirtyminen onnistuu avullamme jopa päivässä, kun kauppias itse tietää mitä tahtoo – me tietysti autamme kaikin tavoin. Palvelu on kauppiaille täysin ilmainen kuuden kuukauden ajan, eli toivottavasti pahimman yli”, lupaa Vilkkaan toimitusjohtaja Markku Korkiakoski.

”Olemme työskennelleet käytännössä vuorokaudet ympäri tarjotaksemme riittävät resurssit suurellekin joukolle uusia verkkokauppoja. Kattava pakettimme sisältää verkkokauppa-alustan, kauppiastuen, liitynnän maksamiseen ja logistiikkaan, markkinointityökalut ja kaiken muun, jota kauppias tarvitsee menestyäkseen verkossa. Tarjolla on monipuolista neuvontaa eikä kauppiaiden tosiaankaan tarvitse olla IT-spesialisteja”, listaa Korkiakoski.

Mm. Pakettikauppa, Klarna, Avarda ja Checkout Finland tarjoavat kuljetus- ja maksupalvelut Vilkkaan kokoamaan ratkaisuun. Kauppiaat saavat näin kuuden kuukauden ilmaisen sillan verkkokauppaan, yli pahimpien korona-aikojen.

Hanketta varten on perustettu sivusto, jonne kaikki kotimaiset uudet ja vanhemmat verkkokauppiaat toivotetaan tervetulleiksi.

”Uusi sivustomme on käytössä koko suomalaisen kaupan hyväksi. Tervetuloa siis kaikki, jotka haluatte olla auttamassa tai tarvitsette apua itse! Ja nyt myös meidän kuluttajien tulee tukea kaikin voimin kotimaista kauppaa. #pelastetaankauppa yhdessä!”, julistaa Korkiakoski.

Sivusto löytyy osoitteesta www.pelastetaankauppa.fi ja somessa kauppiaita tuetaan hashtagilla #pelastetaankauppa.
Sivustolla kuluttaja voi haun avulla voit etsiä kotipaikkakuntasi ja lähiseutusi yrityksiä, jotka toimivat verkossa.
pelastetaankauppa.fi -sivustolla tarjotaan yrittäjille alla olevaa:

  • Saat verkkokaupan auki vaikka päivässä + myy kuusi kuukautta ilman verkkokauppa-alustan kuukausimaksuja.
  • Et sitoudu pitkään sopimukseen eli saat myydä 6 kuukautta 100 % ilmaisella verkkokauppa-alustalla.
  • Kuuden kuukauden jälkeen voit irtisanoa kauppasi tai jatkaa sen käyttöä normaalilla hinnalla. Jos et ole varma, haluatko jatkaa verkkokaupan käyttöä kuuden ilmaisen kuukauden jälkeen, kannattaa valita yhden kuukauden sopimuskausi, niin voit tarvittaessa irtisanoa kauppasi nopeasti, vaikka unohtaisitkin tehdä sen ennen kuuden kuukauden ilmaisen jakson loppumista.
  • Suomen parhaat asiantuntijat verkkokaupan eri osa-alueilta neuvovat verkkokauppasi rakentamisessa talkoohengessä – emme siis peri avustamme maksua.
  • Promoamme sinun uutta verkkokauppaasi eri medioissa. Saatamme sinut ja asiakkaasi yhteen verkossa
  • Helppokäyttöinen palvelu, eikä sinulla tarvitse olla teknistä osaamista.
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Vilkas kertoo olevansa sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokauppiaille: ”1700 asiakastamme ovat laaja skaala pienyrittäjistä suuryrityksiin. Verkkokauppaindeksin mukaan asiakkaidemme vuosittainen kasvuvauhti on yli kymmenen prosenttia.”

Uutisen lähde: sttinfo.fi

 

PS. Oletko törmännyt johonkin muuhun nyt esimerkiksi maksuttomaksi muuttuneeseen palveluun – tai hyvään hiusalallekin sopivaan ideaan nyt koronakriisin myötä? Vinkkaa meille Pinnin toimitukseen pinni@pinni.fi

 

Lisää Pinni-lehden juttuja koronateemalla:
https://www.pinni.fi/korona/