Tässä on Suomen kaunein jouluikkuna!

Tässä on Suomen kaunein jouluikkuna!

Pinni-lehti järjesti Suomen kaunein jouluikkuna -kilpailun Instagramissa. Kilpailuun osallistui 13 ikkunaa, joista lukijat saivat äänestää suosikkiaan. Äänestäjiä oli 106.

Suomen kauneimman jouluikkunan tittelin voitti Heli Sjölund HIUSPISTE Kouvolasta @Hairbyhelisjolund! Upeista ikkunasomistuksista löytyy joulukuusta kiertävä junarata, paljon valoja ja paketteja sekä upea vihreä-kultainen värimaailma.

– Tämä oli meidän ensimmäinen joulumme uudessa HIUSPISTE Kouvolassa, joka on siis Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen uusi pienempi liike. Halusin juhlistaa tätä ensimmäistä joulua vähän erityisemmin. Tykkään tosi paljon sisustamisesta.  Varsinkin valaistus ja tunnelma on minulle tärkeitä sisustamisessa. Halusinkin että juuri nämä asiat näkyisivät ikkunassa. Juna oli ensimmäinen asia minkä hankin, ja uskoisin että juna löytyy myös jatkossa joka vuosi jouluikkunasta. Uskoisin että jouluikkunasta tuli nyt kerralla perinne, ja jatketaan sisustamista myös ensi vuonna, mutta uusilla ideoilla, Heli Sjölund kertoo.

– Olemme saaneey tosi hyvää palautetta, niin asiakkailta, ohikulkijoita kuin somessakin. En muista koskaan saaneeni yhtä paljon viestejä kuin tästä jouluikkunasta. Näin hyvä palaute on kyllä todella yllättänyt meidät, ja ollaan tosi kiitollisia kaikista ihanista viesteistä ja kehuista. Kiitos kaikille äänestämisestä!

Toiseksi kilpailussa ylsi @oksalinki ja kolmanneksi @aulinesporvo!

Kaikki kolme voittajaa palkitaan 80€ arvoisella lippupaketilla Vallilan kansallisteatterin Kampaamo näytelmään.

 

Onnea voittajille ja ihanaa joulua kaikille Pinnin ystäville!