Tilaus- ja toimitusehdot

Lehtitilausten ja digitaalisten tuotteiden tilaus-, toimitus- ja peruutusehdot 

Voit tilata tuotteita, mikäli olet yli 18-vuotias tai sinulla on huoltajasi lupa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Tavara tai tuote on palautettava viivytyksettä, viimeistään 14 pvän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä. Mikäli tilaaja palauttaa jo maksetun tuotteen, maksettu summa palautetaan, kun tuote on palautunut varastoomme. Tuotteen palautuksesta koituvat postitus- ja muut kulut hoitaa tilaaja.

Jatkuva tilaus (kestotilaus) laskutetaan sovituin laskutusvälein voimassa olevaan jatkuvan tilauksen hintaan. Jatkuva tilaus jatkuu automaattisesti ilman uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Irtisanominen tulee voimaan maksetun tilausjakson loputtua, jolloin uutta tilausjaksoa ei enää aloiteta. Jos maksettu laskutusjakso päättyy vasta irtisanomisen voimaantulon jälkeen, päättyy tilaus maksetun laskutusjakson päättyessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Käyttäjä voi peruuttaa tilauksensa pinni.fi-verkkosivuston kautta Oma tili -kohdassa.

Tilauksen ajankohta määrittelee seuraavan postitettavan lehden numeron.
Lehden numero, viimeisin tilauspäivä, ilmestymispäivä vuonna 2021.


Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulosta lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia. Tilaajalla ei ole oikeutta vaihtaa lehtitilaukseen mahdollisesti liittyvää tilaajalahjaa toiseen tilaajalahjaan. Lareas Oy:llä on oikeus korvata tilaajalahja toisella tilaajalahjalla, mikäli alkuperäistä tilaajalahjaa ei ole saatavilla sen toimitushetkellä, tai mikäli korvaamiseen on muutoin painava syy.

Samat ehdot koskevat digitaalisten tuotteiden tilauksia.

Käyttäjä saa digitaalisten tuotteiden käyttöoikeudet luovuttamalla sähköpostinsa palvelun tarjoajalle. Sähköpostin kautta käyttäjälle luodaan tunnukset digitaalisten sisältöjen lukuoikeuteen. Digitaalisten sisältöjen lukuoikeus on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin.


Maksutavat

Maksu laskulla

???? ???? ????? 

Checkout maksupalveluehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.