Timma laajenee Tanskaan

Timma laajenee Tanskaan

Tanskan suurimman hius- ja kauneusalan ajanvarausjärjestelmän Melumin osto tekee suomalaisesta Timmasta Pohjoismaiden suurimman ajanvarausjärjestelmän alallaan.

-Tämä yritysosto on Timman historian merkittävin yksittäinen kasvuloikka, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Lari Mykrä.

Yhtiön liikevaihto kasvaa noin 10 miljoonaan euroon ja se saa 16 uutta työntekijää sekä suuren määrän uusia asiakkaita Tanskasta. Kaupan myötä Timmalla on nyt 10 000 yritysasiakasta Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa.

 – Melumin asiakkaat hyötyvät Timman ansiosta uusista liiketoimintaa tukevista tuotteista, kuten esimerkiksi nettilahjakorteista, maksupäätteestä sekä etukäteismaksuista, sanoo Melumin toimitusjohtaja Martin Wagner.

Timma ilmoittaa keskittyvänsä jatkossa kannattavaan kasvuun, mutta pitävänsä silmät auki myös mahdolliselle lisälaajenemiselle.

Tietoa Timmasta:

Timma on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, joka tehostaa ja helpottaa ajanvarauksen ja liiketoiminnan prosesseja hius-, kauneus ja hyvinvointialan yrityksille. Timma tunnetaan myös kuluttajille suunnatusta digitaalisesta markkinapaikastaan.

Timma toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Tanskassa, ollen näin Pohjoismaiden suurin alallaan toimiva yritys. Tänä vuonna Timman kautta tehdään yli 11 miljoonaa ajanvarausta.

timma.fi

pro.timma.fi

Tietoa Melumista:

Melumi on Tanskan johtava ajanvarausalusta kauneus- ja hyvinvointialan yrityksille. Melumilla on yli 2000 yritysasiakasta ja 16 henkilön tiimi. Melumi omistaa myös CBIT-brändin, joka on tarjonnut varausjärjestelmän kauneus- ja hyvinvointialalle jo vuodesta 1997.

melumi.com

Lue lisää hiusuutisia

Ripsari ja rusketus mukaan

– Yrittäjyys on DNA:ssa. Äitini oli yrittäjä ja omisti 70- ja 80-luvuilla kemikalioliikkeitä, joissa tuli opiskeluaikana...

Harri Åkerberg jatkoon Wellan Trend Vision -kisassa

Suomalaiset pärjäsivät hyvin Wellan Nordic Trend Vision kuvakisassa. Tulokset julkistettin 25.1. Paremmuudesta  kilpailtiin kuudessa kategoriassa ja viisi...

Se on nyt: Tulevaisuus!

Tämä sisältö näkyy ainoastaan tilaajille. Tilaa tästä