||||

Sassoon Professionalin uusi URBANE-kokoelma on saanut vaikutteita brutalistisen arkkitehtuurin puhdaslinjaisesta muotokielestä.

”Urbane-kokoelmassa yhdistyy kaikki se, mikä on muotia juuri nyt – toiminnallisuus ja aitous”, kertoo Sassoon Professionalin kouluttaja Pepe Hell.

Sassoon Professional Pixie cut -tyyliä edustava hiusmalli sopii erityisen hyvin ovaaleille kasvoille, sillä se tuo kasvot kauniisti esille. Hiukset lämpösuojataan Sassoon Professional Heat Shape -lämpösuojasuihkeella(33,10€/150ml) ja viimeistellään Sassoon Professional Texture Refine – savivahalla(34,30€/50ml).
Sassoon Professional Classic bob -tyyliä edustava hiusmalli on klassisesti porrastettu polkkatukka, mikä on muodoltaan kolmionmallinen ja pitenee eteenpäin. Hiusmalli sopii erityisen hyvin leveähköille kasvojen muodoille, sillä leikkauksella on pidentävä ja kaventava vaikutus. Hiukset muotoillaan Sassoon Professional Edit Body –muotovaahdolla(33,70€/200ml) ja viimeistellään vaaleaa hiusväriä ylläpitävällä Sassoon Professional Illuminating Oil -öljyllä(38,90€/100ml).
Sassoon Professional Box bob -tyyliä edustava neliönmallinen hiusmalli muodostaa kulmillaan näkymättömiä nuolia, jotka saavat huomion kiinnittymään haluttuihin kohtiin kasvoissa. Hiusmalli sopii erityisen hyvin leuoista leveille kasvoille, koska pään yläosassa on myös volyymia. Muotoiluun käytetään Sassoon Professional Halo Hydrate –suihketta(34,90/150ml) ja viimeistelyyn Sassoon Professional Edit Hold – hiuskiinnettä(33,70€/400ml).