Uudet Wella Master Color Expertit näyttivät taitonsa hiuskuvissa

Uudet Wella Master Color Expertit näyttivät taitonsa hiuskuvissa

||||||||

Wella Studiolta valmistui kesän alussa yhdeksän uutta Master Color Experttiä. Tittelin saa itselleen suorittamalla seitsemän päivän kurssin, lopputentin ja kuvauspäivän, jonka aikana koko osaaminen ja oma tyyli tehdä paketoidaan hiuskuvaan.
Wellan capability trainer Jari Palinin mielestä kurssin tärkeää antia on omaan näkemykseen keskittyminen ja oman tyylin kartoittaminen kuvausten avulla.
– Mood board tehdään kartaksi, joka vie hallitusti kohti lopputulosta. Hienosti visiossa pysytään, mutta kurssilaiset osasivat myös ottaa hyvin kriittisyyttä vastaan ja peilata niitä omaan työhönsä. Kuvauksilla on myös sivumerkityksiä: kameran linssin läpi työtään katsoessa kampaajat uskalsivat tehdä tarvittavia muutoksia, Jari sanoo.
– Ryhmä oli hyvin yhtenäinen ja tunnelma hyvä. Osallistujia oli ammatti-iältään laajalta skaalalta. Heillä oli selkeä visio siitä, mitä haluavat kurssilta saada ja miten viedä opit lopputyöhön, kertoo Wellan kouluttaja Juhani Pennala, toinen kurssin vetäjistä.
– On myös hienoa nähdä osallistujien itseluottamuksen kasvavan ja oman työn arvostuksen nousevan, summaa Juhani fiiliksiään.
Alla kampaajien Wella Color Master Expert -kurssin lopputyönä tehdyt upeat hiuskuvat.

Hyvän Olon Puoti, Johanna Klemetti, Vuokatti.
Hyvän Olon Puoti, Johanna Ojakoski, Vuokatti.
Kampaamo Pesula, Johanna Koskivaara, Helsinki.
Snazzy, Mira Virtanen, Lahti.
Sokos Hyvä Olo, Lea Saari, Oulu.
Sävy, Jenni Kujansuu, Espoo.
Tälläämö, Mari Rautio, Oulu.
Hiushuone Valo, Sari Lehtonen, Turku.
P-K Anne, Anne Rampa, Lahti.

Master Color Expert -kurssi on Wellan värikoulutusohjelman kolmas ja viimeinen taso. Kurssilla opitaan muun muassa laajentamaan ja kehittämään väripalveluita liikkeessä tuottavammiksi sekä muodostamaan hyviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita  kurssin sisältämän psykologian, konsultoinnin, kommunikaation ja diagnosoinnin avulla.