KEVIN.MURPHY TAKE AWAY (REPAIR ). Korjaavat hoitotuotteet sekä suosikkihiuskiinne matkakoossa tulevat kätevässä kosmetiikkapussissa. Holiday-paketti sisältää:
REPAIR-ME.WASH korjaava shampoo 250 ml , REPAIR-ME.RINSE korjaava hoitoaine 250 ml ja
SESSION.SPRAY hiuskiinne, jossa UV- ja lämpösuoja. Ei varise eikä tahmaa. 100 ml.
KEVIN.MURPHY SHINE BRIGHT (HYDRATE). Elvytä ja hemmottele hiuksiasi ihanilla, kosteuttavilla tuotteilla. Holiday-paketti sisältää: HYDRATE-ME.WASH kosteuttava shampoo 250 ml, HYDRATE-ME.RINSE kosteuttava hoitoaine 250 ml ja YOUNG.AGAIN kevyt, jätettävä hoitoöljy 100 ml.
KEVIN.MURPHY  BABY ANGEL (VOLUME). Tämä volyymitrio on hentojen hiusten pelastus. Holiday-paketti sisältää:ANGEL.WASH volyymia antava shampoo 250 ml, ANGEL.RINSE volyymia antava hoitoaine 250 ml ja STAYING.ALIVE jätettävä hoitosuihke erityisesti vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille 150 ml.
KEVIN.MURPHY FRESH BLONDE (BLONDE). Vaaleat hiukset eivät ole koskaan näyttäneet näin hyviltä. Holiday-paketti sisältää: BLONDE.ANGEL.WASH  lämpimiä sävyjä taittava, kosteuttava shampoo 250 ml, BLONDE.ANGEL lämpimiä sävyjä taittava, kosteuttava tehohoito 250 ml ja FRESH.HAIR kuivashampoo 250 ml.
KEVIN.MURPHY BLUSHING BEDROOM (THICKENING.) Hiuksia paksuntava tuotetrio antaa boostia hiustenkasvuun. Holiday-paketti sisältää:  PLUMPING.WASH hiuksia välittömästi ja pitkäkestoisesti paksuntava shampoo 250 ml, PLUMPING.RINSE hiuksia välittömästi ja pitkäkestoisesti paksuntava hoitoaine 250 ml ja BEDROOM.HAIR joustavan pidon ja pehmeää rakennetta antava muotoilusuihke 250 ml.
Tiedustelut ja tilaukset: Frameda Oy, www.frameda.fi[email protected], p. 010 574 2700 tai WhatsApp 050 566 3536.