Eko-eettinen weDo/ Professional -hiustenhoitosarja täydentää hoitotuotevalikoimaansa hiuksia vahvistavilla Rich & Repair -tuotteilla. Erityisesti kuiville ja kiharille hiuslaaduille sopivasta sarjasta löytyy kosteuttava shampoo, silottava hoitoaine ja suojaava hiusnaamio. Keskeisinä raaka-aineena weDo on hyödyntänyt maniokkikasvin juuriuutetta sekä cupuaçu-voita.  

 weDo/ Professional Rich & Repair -tuotteet kos-teuttavat ja vahvistavat kuivia hiuksia. Kiharille, paksuille ja vahingoittuneille hiuslaaduille ihanteellisesti sopiva sarja auttaa vähentämään hiusten katkeilua, pörröisyyttä ja kiillottomuutta. Hiusten kuntoon vaikuttavat myös usein voimakkaat sääolojen vaihtelut, joten  Rich & Repair -tuotteeet sopivat Suomenkin ennalta-arvaamattomaan ilmastoon. Hyvin hoidetut hiukset kestävät paremmin auringon paahdetta sekä voimakasta ilmankosteutta ja hiusvärikin kestää hyvänä pidempään. weDo/ Professional lanseerattiin syksyllä 2019 ja valikoimaan kuuluu entuudestaan hennoille hiuksille tarkoitetut Light & Soft -tuotteet sekä värjätyille hiuksille sopivat Moisture & Shine -tuotteet. Rich & Repair on odotettu lisäys valikoimaan, sillä weDo puoltaa harkittua tuotekehitystä, toimien näin kestävien arvojensa mukaisesti.

Kaikki weDo/ Professional -tuotteet ovat vegaanisia, Cruelty Free -sertifioituja ja pakkaukset ovat uusiomateriaaleista valmistettu sekä kierrätettäviä. Sarja on saatavilla hyvin varustelluista kampaamoista. Tuotteet sopivat niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöönkin. 

Lisätietoa Wella-myyntiedustajaltasi.