Ennaltaehkäise hiusvauriot

Uusissa Joico Defy Damage -tuotteissa hyödynnetään nerokasta SmartRelease-teknologiaa, joka vapauttaa liposomeihin säilötyt   tehoaineet vähitellen. Defy Damage -tuotteiden sisältämät arginiini, keratiini ja  ruusunmarjaöljy hoitavat hiuksia ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien ja ennaltaehkäisevät hiusvaurioiden syntymisen kemiallisten käsittelyjen aikana.

Defy Damage  Pro Series -tuotteet ammattikäyttöön: Helppokäyttöinen ja nopea, kahdella tuotteella tehtävä hoitokäsittely sekä vahvistaa että suojaa hiuksen sidoksia. Tuotteita voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä; ne ennaltaehkäisevät hiusvaurioiden syntymisen käsittelyjen aikana ja jopa ennen värjäystä. Defy Damage Pro Series -hoitokäsittelyn ansiosta hiukset ovat käsittelyn jälkeen mahdollisimman hyväkuntoiset ja elinvoimaiset ja hiusväri kestää pidempään.

Defy Damage  -hoitotuotteet pesupaikalle ja jälleenmyyntiin: Hiuksen sidoksia suojaavat, värin kestoa parantavat shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio sekä UV-säteiltä ja lämpövaurioilta suojaava, koostumukseltaan voidemainen hoitoemulsio.

Maahantuoja: Miraculos Oy, p. 0201 410 410