Hiuksille ja iholle

Authentic Beauty Concept on omistautunut luomaan aidon kauneuden ympärille kokonaisvaltaisen kokemuksen. Lokakuussa sarja täydentyy kolmella upealla uutuustuotteella.

Hydrating Jelly Mask 200 ml, 500 ml. Spirulinaa ja aloe veraa sisältävä raikkaan kevyt tuote kosteuttaa hiukset sekä hiuspohjan. Sen nopeasti imeytyvä koostumus jättää hiuspohjan kosteutetun tuntuiseksi palauttaen hiusten kiillon ja tehden niistä terveen näköiset.

Enhancing Water 100 ml. Rambutania sisältävä tuote kosteuttaa niin hiukset kuin kasvot. Sen raikas koostumus on kevyt mutta hoitava ja se antaa hiuksille luonnollista kiiltoa. Täydellinen tuote myös hiusten uudelleen muotoiluun tai föönauksen alle. 

Hand & Hair Light Cream 75 ml, 30 ml. Bakuchiolia  sisältävä voide ravitsee ja suojaa ihoa ja hiuksia. Voiteen äärimmäisen kevyt koostumus imeytyy hetkessä ja sen elegantti tuoksu hemmottelee mieltä. Käytä voidetta myös kosteisiin tai kuiviin hiuksiin poistaaksesi pörröisyyttä ja tee niistä kosketeltavan pehmeät. Käytät voidetta sitten hiussuortuviisi tai levität sitä iholle ihanan rauhoittavan käsihieronnan avulla, saat ammattilaistason kauneutta sormin tuntuvin tuloksin.

Kysy lisää Henkel Beauty Care -edustajaltasi.