Hiuskiinnettä hajusteettomana

Tiesitkö, että keskimääräinen kampaaja kuluttaa jopa 1450 pulloa hiuskiinnettä 17m2 tilassa? Siksikin hajusteeton hiuskiinne antaa tuoksuherkille miellyttävämmän kampauskokemuksen niin kampaamossa kuin kotonakin. L’Oréal Professionnel hiuskiinteiden tuotesarja INFINIUM laajenee ja kasvaa hajusteettomien hiuskiinteiden lukumäärällä. Hypoallergeenisiä INFINIUM PURE –hiuskiinteitä (300 ml) on valikoimassa nyt kolmella eri voimakkuudella: Soft, Strong ja Extra Strong.

Hajusteettomien hiuskiinteiden lisäksi valikoimissa on edelleen yksi perinteisempi hiuskiinne, Infinium Extra Strong. INFINIUM on muotinäytösten ja ammattilaisten must-have –tuote jo vuosien takaa. Tuote koostuu vain kuudesta ainesosasta. Infinium on hienojakoinen eikä jätä jäämiä hiuksiin. Se tuntuu hiuksissa joustavalta, mutta jämäkältä. INFINIUM antaa voittamattoman lopputuloksen haluat sitten kiinnittää, tupeerata, pörröttää, lisätä voluumia tai erotella hiuksia. Sen salaisuus piilee ultrapienessä pisarakoossa.

Kysy lisää alueesi L’Oréal Professionnel Salon Business Partnerilta, asiakaspalvelustamme, p. 07500 30000 tai www.lorealproshop.fi.