Mikrobiomitieteeseen pohjautuen suunniteltu Kérastase Specifique Potentialiste-hiuspohjaseerumi (90 ml) on tarkoitettu tukemaan hiuspohjan biljoonia mikro-organismeja ja estämään sen tasapainon järkkymistä. Päivittäin, kuurina käytettäväksi tarkoitettu, kaikille hiustyypeille ja hiuspohjille sopiva tuote sisältää prebiootteja ja C-vitamiinia, joiden tarkoitus on yhdessä pitää hiuspohja tasapainossa, vahvistaa sekä suojata ulkoisia tekijöitä vastaan ja ennaltaehkäistä hiuspohjan erilaiset haasteet.


Rasvoittuvalle hiuspohjalle ja hauraille pituuksille ja latvoille tarkoitettu Spécifique Argile Équilibrante (250 ml) on syväpuhdistava savimainen tuote, jota käytetään noin kerran viikossa shampookylvyn sijaan. Se puhdistaa hiuspohjaa tehok- kaasti mutta hellävaraisesti poistaen rasvaisuutta, saastehiukkasia ja epäpuhtauksia. Valkosavi ja mentoli antavat raikkaan tunteen hiuspohjaan.


Uutuuksien rinnalla, Kérastase-klassikko, rasvoittuvalle hiukselle ja hiuspohjalle tarkoitettu Specifique Divalent -shampookylpy toimii hiustenhoitorutiinin täydellisenä lisänä, ja on nyt kokenut pakkausuudistuksen ollen enemmän kestävän kehityksen mukainen. Uudet tuotteet saatavilla lokakuussa 2021.
Lisätiedot ja tilaukset: Salon Business Partnerit ympäri maan tai Kérastase-asiakaspalvelu puh. 07500 30000,
www.lorealpartnershop.com/fi