L’Oréal Professionnel toi markkinoille kesällä 2017 #Colorfulhair –suoravärit ja 7 sävyä. Sarjaan saadaan täydennystä ja nyt valikoimassa on saatavilla myös Lipstick Red ja Yellow Sun. Suoravärit ovat kestäviä, sekoitettavia, monikäyttöisiä ja ehdottoman kirkkaita. Suoravärit ovat loistava lisä perinteisen värjäämisen rinnalle. Niillä saat esivaalennettuihin hiuksiin upeita, värikkäitä lopputuloksia, jotka asteittain haalistuvat hiuksista.

Sävyjä on yhdeksän: Pink Sorbet, Sunset Coral, Hypnotic Magenta, Electric Purple, Navy Blue, Carribean Blue, Yellow Sun, Lipstick Red ja Iced Mint. Lisäksi Clear -sävy helpottaa pastellimaisten sekoitusten tekemistä. Koostumukseltaan väri on hyvin leviävä ja hoitava, joten lopputulokset ovat kiiltävät. Ammattilaiskäytössä erittäin salliva koostumus, joka tasoittaa jopa pohjan epätasaisuuksia ja miksei vaikka käytettäväksi taittosävynä esimerkiksi vaaleille raidoille.

Kysy lisää L’Oréal Professionnel –edustajalta, soita asiakaspalveluun 075 00 3000 tai käy osoitteessa www.lorealproshop.fi.