L’Oréal Professionnel Metal DX on innovaatio, joka mullistaa värjäys-, balayage- ja vaalennuskäsittelyt, ja näin myös kampaajien työskentelytavan. Seitsemän vuoden tutkimustyön yhteydessä L’Oréal Profession- nel selvitti, että hiuksen sisälle kerääntynyt, ei hiuksen pinnalla oleva metalli aiheuttaa hiusten katkeilua ja epäluotettavia värjäystuloksia.

Väri-, balayage- ja vaalennuskäsittelyn aikana hiuksen sisällä oleva metalli reagoi hapetteen kanssa, mikä aiheuttaa katkeilua ja vähemmän luotettavan lopputuloksen. Näitä vastaan taistelemaan ja metallia hiuksesta neutraloimaan on kehitetty värjäyksen yhteydessä tehtävä Metal DX -hiustenhoitoprotokolla, joka sisältää pienen glicoamine-molekyylin. Se on tarpeeksi pieni kohdistuakseen hiuksen sisällä olevaan metalliin. Metalleja neutraloimalla ja puhdistamalla hiusta Metal DX:n avulla hiuksen kunto säilyy parempana, värjäystulos on luotettavampi, tasaisempi ja heleämpi sekä hius uskomattoman pehmeä ja kiiltävä värikäsittelyn jälkeen.

Kampaamossa tehtävä Metal DX-hoitoprotokolla on kolmivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa ennen värjäystä hiuksiin suihkutettavan Pre-Treatment esihoidon tarkoitus on neutralisoida metallia ennen värikäsittelyä. Värikäsittelyn jälkeen vaiheessa kaksi pestään hius puhdistavalla Metal DX Professionnel – shampoolla. Hiustyypin mukaan hius hoidetaan tämän jälkeen Metal DX – hoitoaineella ja/tai -hiusnaamiolla, joiden tarkoitus on suojata hiusta hiukkaskertymiltä. On tärkeää jatkaa myös kotona hiuksen suojaamista uusilta metallikertymiltä, ja siksi Metal DX-kotihoitoon on tarkoitettu shampoo (300 ml) ja hiusnaamio (250 ml), joiden koostumus on sama kuin ammattikäytössä käytetyissä tuotteissa. Niiden avulla hiukset saavat äärimmäistä suojaa, puhdistusta ja väri pysyy eloisana.

Metal DX on 9 patentin tuotesarja, joka saapuu markkinoille toukokuussa 2021.

Lisätiedot ja tilaukset: Salon Business Partnerit ympäri maan tai L’Oréal Professionnel -asiakaspalvelu puh. 07500 30000, www.lorealproshops.com