Kasviväriä ja luonnollista hiushoitoa

Botanea-hiusväri on L’Oréal Professionnelille uudenlainen tapa värjätä hiuksia räätälöidysti ja häivyttää harmaat jopa 100%:sti. Kasviperäisiä värijauheita on kolme (indigo, henna ja cassia), joita sekoittamalla kuumaan veteen saadaan aikaiseksi laaja paletti värejä aina hiekanvaaleasta tummanruskeisiin. Raaka-aineisiin on sekoitettu 100% luonnon alkuperää olevaa kookosöljyä, mikä parantaa käyttömukavuutta sekoitettaessa, levitettäessä ja poishuuhdellessa. Lopputulokset ovat ammattimaisia, pitkäkestoisia ja luotettavia. 

Source Essentielle –tuotesarjassa on 3 erilaiseen hoitotarpeeseen kuuluvat shampoo, hoitoaine, naamio sekä hiusöljy. DAILY-shampoo ja hoitoaine ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön normaaleille ja hennoille hiuksille, DELICATE-shampoo herkälle hiuspohjalle sekä NOURISHING-shampoo, naamio ja hiusöljy kuiville hiuksille.

Source Essentiellen tuotekoostumukset sisältävät 80–100 % korkealaatuisia, luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuten akaasian lehtiä, kehäkukkaa, ikikukkaa ja jasmiinia, jotka myös näkyvät selvästi tuotteissa itsessään. Pakkausten suunnittelussa on pyritty minimoimaan ympäristövaikutukset; pakkaukset ovat 100% kierrätettyä materiaalia ja ne on suunniteltu siten, että muovia käytetään mahdollisimman vähän mutta tuotetta mahtuu pakkauksiin mahdollisimman paljon.

Shampoopullot ovat kampaamossa uudelleen täytettäviä ja pinottavia.

Kummatkin tuotesarjat ovat vegaanisia koostumukseltaan, mikä tarkoittaa sitä, että ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.

Tuotteiden raaka-aineiden hankinnassa, tuotannossa sekä kuljetuksessa että varastoinnissa on otettu ympäristövaikutukset huomioon. 

Tuotteet lanseerataan toukokuussa 2018.

Lisätiedot ja tilaukset: L’Oréal / L’Oréal Professionnel -asiakaspalvelu puh. 07500 30000, www.lorealproshop.fi