Maria Nila laajentaa Beauty Bag -valikoimaansa kahdella uudella toilettilaukulla. Eco Therapy Revive Beauty Bag -toilettilaukku sisältää Ecocert-sertifioidun shampoon ja hoitoaineen normaalikoossa ja matkakoossa. Tuotteissa on hyödynnetty kasvipohjaisia proteiineja ja misellaariteknologiaa. Summer Essentials Beauty Bag -toilettilaukku sisältää hoitavat muotoilutuotteet viimeistelemäänkesän trendikkäimmät kampaukset. Laukku sisältää Quick Dry Heat Spray -lämpösuojasuihkeen, Ocean Spray -suolasuihkeen, Argan Oil -hiusöljyn, Cleansing Powder -kuivashampoon ja Power Powder -muotoilupuuterin. Toilettilaukkujen materiaalissa on käytetty kierrätettyjä PET-pulloja.

Kaikki Maria Nila -tuotteet ovat 100 % vegaanisia, sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa tarkan laadun ja työolojen valvonnan alaisena. Maria Nila -tuotemerkki on saanut Peta-, Vegan Society ja Leaping Bunny -sertifikaatit. 

Maria Nila Beauty Bags -toilettilaukkujen hinnat: 49 -55€.

Tiedustelut alueesi edustajalta tai asiakaspalvelusta: Maria Nila, p. +358 753 252 595, [email protected], IG@marianilastockholm, www.marianila.com