Kestosävyte, joka verhoaa hiukset kiiltoon

Wella Professionals on kehittänyt uuden, patentoidun kestosävytteen, jonka tarkoituksena on toteuttaa nykykuluttajan toiveet pitkäkestoisesta hiusten sävytyksestä, joka ylläpitää hiusten terveyttä. 

SHINEFINITY-kestosävyte tekee juuri tätä: 32 erilaista sävyä antavat läpikuultavan, mutta pitkäkestoisen sävytteen hiusten pH-arvoa muokkaamalla. Hiusten pohjaväri ei muutu eikä vaalennu, eikä hiusten rakenne näin ollen kärsi kestosävytteestä lainkaan. 

     SHINEFINITY-kestosävytettä voidaan käyttää silloin, kun asiakas toivoo kiiltoa, syvyyttä tai moniulotteisuutta olemassa olevaan pohjaväriinsä, jos halutaan taittaa tai korjata hiusten sävyä tai puhtaasti hiusten väriä raikastamaan. Lopputuloksena muuttumaton, luonnollinen hiusten sävy, kaunis kiilto ja silkkisen sileät, hyvinvoivat hiukset. SHINEFINITY-käsittely soveltuu 2–5 viikon välein tehtäväksi. Käsittely tulee saataville Wella-kampaamoihin. Palvelua voi toivoa omaan Wella-kampaamoon, mikäli sitä ei yrittäjän päätöksestä ole heti saatavilla.

Lisätietoja Wella-myyntiedustajalta.