Erityisesti kiharille ja laineikkaille hiuksille kehitetyn WELLA NUTRICURLS -tuotekokoelman tuotteet hoitavat ja ravitsevat hiusta sekä tukevat kiharan omaa rakennetta tehden niistä taipuisat ja erotellut. Uudet NUTRICURLS -tuotteet sisältävät ainutlaatuisen NOURISH-IN Complex -yhdistelmän, joka tekee hiuksista elastiset ja kimmoisat, sitoo kosteutta sekä erottelee kiharat. NUTRICURLS -tuotekokoelman tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vehnäuutetta ja hiuksia tehokkaasti ravitsevaa jojobaöljyä. Vehnäuute sisältää luontaisesti runsaasti E-vitamiinia, mineraaleja, proteiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka ylläpitävät hiuksen hyvinvointia tehden niistä elastiset, kimmoisat ja silkkisen pehmeät.

Kihara on hiustyyppinä ainutlaatuinen. Kiharalle hiukselle tyypillisen karvatupen muodon, koon ja kaarevuuden vuoksi kiharat voivat usein olla pörröiset ja hankalat muotoilla sekä alttiimpia kuivuudelle ja katkeilulle. Tämän vuoksi oikeanlainen hoito on tärkeää. NUTRICURLS -tuotteet koostuvat hoitavuudeltaan eritasoisista tuotteista vastaten monenlaisiin tarpeisiin. Laineikas hius tarvitsee hoitotuotteita kevyestä  keskitasoiseen kun taas kihara hius tarvitsee yleensä erittäin tehokasta hoitoa, keskitasosta intensiiviseen. NUTRICURLS -tuotteet tekevät laineista ja kiharoista kauniin erotellut, joustavat ja helpommin käsiteltävät sekä vähentävät pörröisyyttä.  NUTRICURLS CARE RANGE -hiustenhoitotuotteet koostuvat ravitsevista shampoista, hoitoaineista sekä hiuksiin jätettävästä hiusnaamiosta laineikkaille ja kiharille hiuksille.

Wella Professionals EIMI NUTRICURLS -muotoilutuotesarja koostuu neljästä tehokkaasta tuotteesta, jotka sitovat kosteutta ja tekevät kiharoista ja laineista kauniin erotellut, sileät ja joustavat jopa 72 tunnin ajaksi.