Redken Haircare vahvistaa tieteellisen perustansa esiintuontia uudistamalla hiustenhoitotuotteiden pakkaukset. Jo vuodesta 1960 saakka Redkenin ydin on ollut hiustieteessä ja hiustutkimuksessa. Tuotteiden räätälöidyt koostumukset pohjaavat terveiden hiusten kolmeen tärkeimpään periaatteeseen – proteiineihin, kosteuteen ja happamaan pH-arvoon. Uusi informatiivinen etiketti nostaa selkeästi esiin tuotteen käytön ja kohderyhmän sekä millainen aktiiviainesosateknologia ja mikä sen prosenttipitoisuus tuotteessa on. Shampoo- ja hoitoainepakkaukset on valmistettu jopa 93% kierrätetystä muovista. Pulloissa on uusi, laboratorioista inspiraation saanut muotoilu.

Uusiutuvat tuotesarjat ovat Extreme, Extreme Length, Extreme Bleach Recovery, All Soft, All Soft Mega, Frizz Dismiss, Color Extend Magnetics, Color Extend Blondage, Color Extend Brownlights, Color Extend Graydiant ja UUSI Volume Injection. Saatavilla toukokuussa 2021.

Lisätiedot ja tilaukset: Oman alueesi Salon Business Partner, Redken-asiakaspalvelu puh. 075 00 30000, www.lorealproshops